Bildirim
sıralama :)
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Bence o kadar geri atmaz. Max 5.5k olur diye düşünüyorum -
bende böyle düşünüyorum umarım yanılmayız teşekkürler bu arada yanıt için :) -
Rica ederim hocam -
Benim de netlerim buna benzer obp yakacak bizi bu sene. 6k nın altına düşmez sanki. Siz hangi bölümü hedefliyorsunuz -
5610 -
Tıp :) obp etkisi azaltılmalı bence tabi bu sene olacak işler değil gibi bunlar ama umarım gelecekte gündeme gelir özel okulların şişirilmiş ortalamaları fazla etkiliyo -
Benim aklımda tek bölüm vardı (İTÜ uçak). O da geçen sene 6.1k ile almış. Bu sene tahminimce 5.1 5.2k ile alır. Obp yüzünden giremeyeceğim muhtemelen. Eğer OBP diye bir şey olmasaydı muhtemelen oradaydım. Artık alternatiflere bakacağız ya da ben de tıp yazacağım. -
hiç belli olmaz sen ümidini kaybetme tercihlerde neler oluyo neler -
Seçiminize kesinlikle karışma hakkım yok ama 7 sene tıp oku sonra tus dershanelerine para bayıl(bu ekonomi ile ev fiyatlarına yaklaşmaz umarım) sonra sınava hazırlan kazan-kazanamama stresi. Ben olsaydım o puana yetecek en iyi bilgisayar mühendisliğini yazardım ama malesef yokum
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X