1-Barcelona(kesinlikle değişmez) 2-Juventus 3-Milan 4-Bayern Münich 5-Real Madrid
beyler chelsea yi ayrı bi katagoriye koyuyorum onlar futbolun tadını kaçırıyolar istedikleri futbolcuyu alıyolar bunlar aşmış artık o yüzden almıyorum listeye
Fenerbahçeymiş. Görürsem söylerim. 1 düzine gol yemiş takımdan 2 tane ye gel sonra ilk 5' e sok. Fenerin puanı kaç daha kendi grubunda ilk 4e girsin bakalım sonra Avrupada ilk 5 e sokmaya çalışın.
katılmamak elde değil.
quote:
Orjinalden alıntı: M_I_A
Fenerbahçeymiş. Görürsem söylerim. 1 düzine gol yemiş takımdan 2 tane ye gel sonra ilk 5' e sok. Fenerin puanı kaç daha kendi grubunda ilk 4e girsin bakalım sonra Avrupada ilk 5 e sokmaya çalışın.
quote:
TROMSO OLABİLİR Mİ
quote:
Orjinalden alıntı: nıcanelka
quote:
TROMSO OLABİLİR Mİ
quote:
Orjinalden alıntı: nıcanelka
quote:
TROMSO OLABİLİR Mİ
Sıgma Olomouc.
quote:
Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli
CheLsea BarceLona JuventuS Fenerbahce Bayer Munich
+1907 kıskananlar çatlasın
quote:
Orjinalden alıntı: Profiterol
quote:
Orjinalden alıntı: kimbuyakisikli
CheLsea BarceLona JuventuS Fenerbahce Bayer Munich
+1907 kıskananlar çatlasın
sizin neyinizi kiskanalim man.utd dan yediginiz 6golu mu
en iyi degilde bunlar benim sewdiklerim...
ARSENAL BARCELONA MILAN BAYERN MUNCHEN WEST HAM UNITED
HAMBURG NORWICH CITY CELTIC LEICESTER CITY WOLVES
tamamen duygusall....
MİLAN BARCELONA CHELSAE O. LYON JUVENTUS
arkadaşlar öyle demeyin fenerin avrupada sayısız kupaları warya dünya takımlarını yeniyo ya her senefener madem ilk 5 de altıncıyla veya yedinciyle bi maç yapsın neler olucak merak ediyorum