Şimdi Ara

SIRALAMA [BÖYLE BİR KONU AÇACAĞIM AKLIMA GELMEZDİ]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
1
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • MERHABA ARKADAŞLAR İNŞALLAH HEPİMİZ İSTEDİĞİMİZ SONUCU ALIRIZ . ŞİMDİDEN HAYIRLI OLSUN DİYOR VE KONUYA GİRİYORUM . BEN YGS DEN ÖNCEKİ DÖNEMDE YGSDEN 70K CİVARI LYSDE DE 50K YA TAŞIYIP İTÜ , YTÜ GİBİ ÜNİ.LERDE OKUMAK İSTİYORDUM AMA ASIL AMACIM İSTANBUL DA OKUMAK . AMA SINAVLARA GİRDİK VE BENİM AÇIMDAN BİRAZ DÜŞÜK SONUÇLARLA KARŞILAŞTIM VE SİZDEN NE KADAR GELİR DİYE BİR TAHMİN YAPMANIZI İSTİYORUM. BURDA KİMSE ÖSYM VEYA KAHİN DEĞİL DOĞRU TUTTURSUN AMA TECRÜBELİ ARKADAŞLAR VARDIR DİYE AÇTIM KONUYU ŞİMDİDEN TEŞEKKÜR EDERİM ARKADAŞLAR ;

YGS ;

TÜRKÇE 23 NET
    MAT 19,75NET
    FEN 20 NET
    SOSYAL 7,5 NET

YGS 1 - 119BİN YGS 2 - 113BİN

LYS NETLERİM ;

MATEMATİK 21,25
    GEOMETRİ 5,25
    FİZİK 12
    KİMYA 20,5
    BİYOLOJİ 13

BİLİYORUM NETLERİM İÇ AÇICI DEĞİL ZATEN 50 BİNİ BEN YANİ TABİRİ CAİZSE RÜYAMDA BİLE GÖREMEM BU SAATTEN SONRA AMA NE OLUR BENİM TAHMİNİM FORUMDAN BİR ARKADAŞTA YAZMIŞTI 90K-100K ARALIĞI TEKRARDAN TEŞEKKÜR EDERİM OKUDUĞUNUZ İÇİN .

• Çıkmayan candan ümit kesilmez. Ama mf4 dersleri hep düşük be hocam

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • [BÖYLE Bİ KONUYA GİRECEĞİM AKLIMA GELMEZDİ]
  • Öyle hocam vallahi fiziğin haline baksanıza , anlamıyorum sınavda gayet güzel iyi yaptım diyorum sonuçlara bi bakıyorum özellikle emin olduklarım yanlış çıkıyor çok boşluktayım valla bu aralar teşekkür ederim cevaplarınız için .
  • Sorum hala geçerli arkadaşlar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aklıma bir fikir geldi..:D
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.