Şimdi Ara

sıralama proğramı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4
Cevap
0
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bilgisayarımdaki herşey için video mp3 vb. aynı tür dosyaları bulabilen bir proğram var mı

• quote:

Orjinalden alıntı: uffya

bilgisayarımdaki herşey için video mp3 vb. aynı tür dosyaları bulabilen bir proğram var mı

Başlat > Ara bölümünden arama değeri olarak dosya uzantısını yazarsanız istediğiniz uzantıdaki tüm dosyaları görebilirsiniz. Keza resimler için bu ve başka pek çok hoş özellik için Picasa2 programını tavsiye ederim. Müzikleri Media Player'ın kitaplığı gösterecektir. Ayrıca System Mechanic de işe yarar. Şahsen ben söylediğinizi bilgisayarımı düzenli tutarak kolay yoldan sağlıyorum. Resimde verdiğim programın adı ObjectDock (XP için) ve tamamen ücretsiz bir yazılım. Üzerindeki ikonları ikon paketi kullanarak kendim yaptım (çoğunu). Soldan sağa sırasıyla Bilgisayarım - Belgeler - Müzikler - Filmler - Resimler - HP Çözüm merkezi (tarayıcı ve yazıcı için) Kişisel klasörüm - Photoshop - Everest - BilgisayarıKapat (KankaBilişim) adlı otomatik kapatma programcığı - Dock ayarları ve Çöp kutusu olarak sıraladım. Tek tıklamayla o klasöre (ya da programa gidebiliyorum). Klasör kalabalığında çok işe yarıyor. Ayrıca ikinci resimde görüldüğü gibi bir klasör ikonuna basında alt klasörleri gösteriyor. Buna da film klasörünü örnek verdim. Her şey güzelce arşivlendiğinde kütüphanede bile milyonlarca kitap arasından istediğinizi bulmanız gibi bilgisayarınızdaki gezintiniz de kolaylaşacaktır.. Kolay gelsin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thunderwatcher -- 25 Mayıs 2008; 8:13:01 >

• Başlat > Ara > Tüm Dosyalar *.jpeg *.Mpeg *.avi vs.. gibi aratırsan bulur...
  • system mechanic aynı isimde dosyaları bulmak ve isterseniz silmek için bir sihirbaz barındırıyor içinde.
    işinizi görür
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    virüs programı arıyorum
    12 yıl önce açıldı
    En İyi Antivirüs Programı
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.