Şimdi Ara

Sıralamalar nasıl gelmeyecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
16
Cevap
0
Favori
993
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • 2019 gibi ve 2019 dan iyi gelmeyecek. 2010 kadar kötü gelmeyecek. Beklediğinizden çok daha iyi gelmeyecek. Beklediginizin çok altında gelmeyecek.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Pleasedontstop -- 13 Temmuz 2020; 1:15:27 >

• Şu an buradaki muhabbeti seçim dönemindeki internet siyasetine benzetiyorum. Her seçim internete baktığımızda hiç kimsenin ak partiye oy vermediğini görüyoruz.
    Ama seçim sonuçları bir açıklanıyor ak parti kazanmış

İyi yapanlar tabi ki de olmuştur. Ama bir o kadar kötü yapanlar da olmuştur. 2018 yılının konularını açtım okudum dün orada da bugünün muhabbeti dönmüş hep.
    "Bizim dershanede bilmem kaç tane full çıkmış."
    "İstanbul'da bilmem ne anadolu lisesi bilmem kaç tane 75 ayt yapan çıkarmış"

vs vs vs.
  • Hocam anladigim kadariyla siralamalar direk gelmeyecek ozaman yazi turayla giricez
  • nasıl gelcek yani
  • ilk mezun senem İ kullanıcısına yanıt
    Ortalama bir şeyler gelecek işte uçlarla yaşamayın artık be hocam
  • Eski kullanıcı adı:
  • Ne 2010 kadar kötü ne de 2019 gibi
  • Pleasedontstop P kullanıcısına yanıt
    umarım
  • Şu an buradaki muhabbeti seçim dönemindeki internet siyasetine benzetiyorum. Her seçim internete baktığımızda hiç kimsenin ak partiye oy vermediğini görüyoruz.
    Ama seçim sonuçları bir açıklanıyor ak parti kazanmış

İyi yapanlar tabi ki de olmuştur. Ama bir o kadar kötü yapanlar da olmuştur. 2018 yılının konularını açtım okudum dün orada da bugünün muhabbeti dönmüş hep.
    "Bizim dershanede bilmem kaç tane full çıkmış."
    "İstanbul'da bilmem ne anadolu lisesi bilmem kaç tane 75 ayt yapan çıkarmış"

vs vs vs.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    Aynen öyle hocam bu mesajı forumun üstüne yapıştırıp tyt/ayt kısmını komple kapatıp gidelim bence :D Bağımlılık yaptı elim gidiyo foruma yoksa aşırı kanser muhabbet dönüyor. Gerçi şimdi duruldu yine sınavdan sonraki hafta felaketti
  • LePortaBim kullanıcısına yanıt
    Hele ki tyt günü...

Biri çok kolaydı 110 tane işaretledim yazıyor öbürü "biz reise boşa kızmışız çok kolay sınav yapmışlar" diyor. Sözde ben o gün televizyona bile bakmayacaktım kendimi tutamadım yine girdim foruma.

2021 2022 2023 ... yıllarında girecek olanlar forumun şu gizli kuralını unutmasın: TYT günü foruma girilmez. Hatta mümkünse sınavdan 20 gün önceden itibaren girilmemesi gerek olduğunu bilmeli.
  • yuzyirmi Y kullanıcısına yanıt
    bunu herkes bilir, girmeyecegim der lakin herkes o gun simdiye kadar hic girmedigi kadar foruma girer..
  • buncayilsenle kullanıcısına yanıt
    Şu an sınav bitti ancak sene boyu forumda duran (özellikle güzel şeyler paylaşan) çoğu kişi hala forumda değil.
    Sınav sonrası bile girmiyorlar foruma akıllıca.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.