Şimdi Ara

Sıralamalarda berabere kalmak Cs go !!

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
4.998
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar Cs Go rekabetçi sıralamlarında 10 maç kazanmam gerekio.Bu maçlrada berabere kalırsam ne oluo bilen var mı? forumda araştırdım ancak bulamadım.Geçersiz mi sayılacak maçım ??

• GG To My Life G kullanıcısına yanıt
    geçersiz sayılmayacak ama 10 winden sonraki rankin belirlenirken o maçtaki durumun da etkilemiş olacak.
  • Ranki yuksek tanidiklarinla gir 10 macida kazan iyi bir rutbeden baslarsin 10/10 yaparsan en az keles 2 ye atar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Deorro4 kullanıcısına yanıt
    10/25 yapsa mg2 baslar :D

• anladım boşa berabere kalmadık o zaman iyi haber :D
    10/10 yapan biri LEM'den başlar ranka hocam
  • Yapma hocam ilk csgo oynadigimda 10/19 yapmistimda nova2 ye koymustu
    Siralamam dusuktu ve yaklasik 1 sene onceydi ama

Hemde en az dedik tabi bi siniri yok macta aldigin puana gore supreme bile olabilirsin belki

Ve sanirim beraber girdigin kisilerin ranki de onemli
    En iyisi ilk 10 maci tek girip iyi skor elde etmek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    1yıl once 10/19yapan nova baslıyodu da şimdi işler ole yurumuyo :D

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-DA9FD3894

1yıl once 10/19yapan nova baslıyodu da şimdi işler ole yurumuyo :D
    Sadece win ile alakalı değil. 18 de 10 kazandım LE 'den başladım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TAXERON

Sadece win ile alakalı değil. 18 de 10 kazandım LE 'den başladım.

Alıntıları Göster
    ben şahsen "iyi oynayan tanıdıklarınla gir de yüksek rank ile başla" tarzı fikirlere katılmıyorum. oyuna aşina olmayan adamın yüksek ranktan başlaması hem kendini hem takım arkadaşlarını zora sokacaktır. bir nevi boostlanarak le yahut mge olmanın bir esprisi yok, hatta oyundan alacağın zevki baltalar sürekli kendinden iyilerle oynamak. ki aynı performansı gösteremeyeceğin için de zaten rankın düşer.

tabi bu söylediklerim oyuna yeni başlayan birisi için geçerli, oyunu biliyorsan da yeni hesap falan açtıysan o ayrı.

• peki maç içerisindeki skorun da önemli mi seni bir dereceye yerleştirirken yoksa sadece kazanmak yada kaybetmek olarak mı işlio sistem ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: GG To My Life

peki maç içerisindeki skorun da önemli mi seni bir dereceye yerleştirirken yoksa sadece kazanmak yada kaybetmek olarak mı işlio sistem ?
    15. maçta 10 wine ulaşıp silver elite başlamıştım, 2 yıl önce :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Aras.

15. maçta 10 wine ulaşıp silver elite başlamıştım, 2 yıl önce :)

Alıntıları Göster
    eylül ayında 10 W 8 L 2 berabere mge başladım
  • GG To My Life G kullanıcısına yanıt
    maç içindeki performansın da elbette önemli, ben belli bir win serisi yakalayamadan birkaç maçtaki iyi performansla rank atladım birkaç defa. aslında ne win ne k/d oranı tek başına birer kriter değil sanırım, ikisi birlikte değerlendiriliyor olabilir, kesin bilgisi olan arkadaşlar daha tatmin edici cevaplar vereceklerdir.

bu arada söylediklerim normal rank atlama içindi, hiç yoktan rank alırken de geçerli mi bilmiyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Castieello

eylül ayında 10 W 8 L 2 berabere mge başladım

Alıntıları Göster
    ben smurf açmıştım 13 maç 10 galibiyetle LE yapmıştı beni
    rütbe geldikten sonraki maçı kazandım direk LEM oldum sonra en fazla 2 kere kaybetmişimdir 23. kupamda supreme yaptı
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagatayozkan

ben smurf açmıştım 13 maç 10 galibiyetle LE yapmıştı beni
    rütbe geldikten sonraki maçı kazandım direk LEM oldum sonra en fazla 2 kere kaybetmişimdir 23. kupamda supreme yaptı

Alıntıları Göster
    Şuan sattığım hesap var smurf, full solo girdim 12 maç 10 win 1 berabere 1 lost aldım, 9 windeyken lostu aldığım maçta full lem di karşı takım, peşine win aldım 10. win le attı
  • quote:

Orijinalden alıntı: ismailbbyigit

Şuan sattığım hesap var smurf, full solo girdim 12 maç 10 win 1 berabere 1 lost aldım, 9 windeyken lostu aldığım maçta full lem di karşı takım, peşine win aldım 10. win le attı

Alıntıları Göster
    beraberliği win sayıyor çoğu zaman. 10. maçımı beraberlik yapıp 9 winde rank aldım. ondan öncede 2 maç beraberliğimi win olarak saydı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rin -- 18 Aralık 2015; 16:57:19 >
  • Maç win veya lose olarak sayilmaz ama skorun etkilker rank almani

kardeş 10 win 6 lose 1 beraberlik nereye atar ? sürekli mg2 ve mg1 gelio karşıma ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: GG To My Life

kardeş 10 win 6 lose 1 beraberlik nereye atar ? sürekli mg2 ve mg1 gelio karşıma ??
    Arkadaşlar çok net bir şekilde söyleyebilirim ki win kadar aldığınız MVP'ler de önemli.

Hatta bir ölçüde KDA bile etki ediyor diyebilirim.

Valve'nin ELO hesabını çok net olarak kimse bilmiyor. Kesin bir formülasyonu yok yani.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.