Şimdi Ara

sıralamalardaki düşüş

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
611
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bütün üniversiteler her yıl sıralama bazında bi düşüş yaşanıyo ilk 10 bindekilerde 500-1000 arasıyken 20ila 30 bin arası yerlerde 4-5 bine yakın düşüşler gerçekleşiyor bu senede %10 luk kontenjan artışıyla birlikte böyle bir düşüş yaşanabilir mi ? mf3 32 binim 26-27 k olan diyetisyenlikler bu sayede gelebilir mi? şimdiden çok sağolun

• Aynı sıralama ve aynı beklentiyi yaşıyoruz
  • Bende 12 bindeyim 3 bin gerideyim istediğim bölümden ama olmayacak gibi aşırı istediğim için başka bir yeride düşünemiyorum... Ayrıca kontenjan artışı mf 4 ü etkiler mi ki sonuçta mühendisliklerde kontenjan degişmedi
  • 444 kişi gerideyim bende inş düşer 44 bindeyim
  • biri çıkıp şu konuyu açıklığa kavuşturabilir mi ?
  • Benim istediğim ile aramda da 3 4bin var ama gelmez fazla umitlenmemek lazim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 4-5k düşeceğini zannetmiyorum ..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sıralamalar kaç
    7 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • furkan1zek kullanıcısına yanıt
    Belki tıp ve mühendislik arasında kalanlar tıp tercih ederse mf4 etkilenebilir.
  • sıram 8930 7123 le alan yere girme ihtimalim var mı sizce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi officer down -- 30 Haziran 2014; 16:03:28 >
  • Kardeşim tıp kontenjanları arttığı için öyle zannediyorum 10-15 arası hep tıp yazmaya başladı. Bu da 20-30'daki bölümleri etkiledi. Umarım yine düşmeye devam eder de yerleşiriz
  • quote:

Orijinalden alıntı: bugra0694

Kardeşim tıp kontenjanları arttığı için öyle zannediyorum 10-15 arası hep tıp yazmaya başladı. Bu da 20-30'daki bölümleri etkiledi. Umarım yine düşmeye devam eder de yerleşiriz

500 kişi düşse yetiyor bana
  • 68 kişi gerideyim inşallah azıcık da olsa düşer de girebilirim
  • mX-L4S3R kullanıcısına yanıt
    Bence %90 girersin
  • quote:

Orijinalden alıntı: dyt_ege

Bence %90 girersin

ytü iö leri kapattı makine iö ye 250 kişi alıyordu onlara ne alacak şimdi o da var ben iyte makine istiyordum puanları hemen hemen aynı oraya yığılma olursa kazanamayacağım gibi
  • quote:

Orijinalden alıntı: gregoryhouse1996

sıram 8930 7123 le alan yere girme ihtimalim var mı sizce

uppp
  • quote:

Orijinalden alıntı: 5955

68 bindeyim 66 binle kapatan yere girme olasılığım nedir?

girersin rahat ol
  • 39bindeyim 30binle alan bolume girme ihtimalim nedir

• 2012'den 2013'e çok düşmüş ama bir sürü kontenjan açılmıştı. Şimdi lisans programlarında kontenjan düşüşü oldu genelde 13bin kişi. Bazı mühendisliklerde düşüş oldu. Tıp çok yükselmedi. Ama aynı zamanda alışılmışın üstünde mezuna kalan insan duydum. Acaba ne olacak yav bu yıl sıralamaları?

Yok mu rehberlikçisiyle, uzman biriyle görüşen?

2bin önümdeki yere girer miyim?
  • 17.3k sıralamam ile 15.8k olan yere girme ihtimalim nedir?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.