Şimdi Ara

Sıralamalı şöyle hesaplıyorum doğru muyum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
272
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Denememi çözüyorum.Mesela 105-68 geldi.Giriyorum sitelere puanımı hesaplıyorum(aynı sonucu birkaç sitede denedim aynı veriyolar doğrudur herhal).Diyelim ki 498.Giriyorum yokatlasa bakıyorum MF4 e.Son 4 senenin puanlar cıkıyor.4 senenin ortalaması yaklaşık bu sonuca yakın olan üni-bölüme bakıyorum.Sonra sıralamanın ortalamasına bakıp ben burlardayım diyorum.Doğru muyum?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Keyoen -- 14 Haziran 2018; 0:25:35 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Up

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Guzel bir yaklasim.En iyisi 2016 veya 2017yi referans almak.Bunlardan da biraz daha dusuk gelebilecegini dusunmek.Sure artisinin bu sınavı kolaylastirdigi dusunuluyor cunku.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D63A2EC38 -- 14 Haziran 2018; 3:23:53 >
    < Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • mantıklı aslında ama bu yepyeni bir sistem oldugu icin ne olacagi bilinmiyor

eskiden birisi mesela mf3 16k mf4 10k yapardi mesela derdi ki benim mf4 puanim yuksek ben bunla tercih yapayim (emin olun bu siralamaya benzer boyle cok arkadasim vardi) ancak yeni sistem hem tek puan hem de onceki siralamalari bir nevi gecersiz sayiyor 14 15k yapan adam bi muhendislik bi tıp gibi degisok seylere girisebilir 25k ile kapatan birkac tane tıp fakultesi cikabilir

bir bakmışız tyt 85 ayt 50 ile insanlar girebilir bi bakmissiniz tyt 100 ayt 60 ile tıp fakulteleri kapatabilir (sinav asiri basit olursa)

bu sene cok degisik şeyler olacak

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.