Şimdi Ara

Sıralamasını geri çekicek var mı herkesin mi çok iyi geçti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
645
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sınavdan çıkınca basit sorulardı ben yapamadım galiba bi kaçını dedim 15-20k arası gelir diye düşünüyodum öğlen yaptığım yanlışları ve dikkatsizlikleri farkettim 20-25 k gelir diye düşündüm 28 e bile razı oldum bi süre sonra şimdi yazılan netleri okuduktan sonra sıralamamı bile koruyamıyacağım belli oldu sınavla ilgili hangi konuya girsem moralim dahada bozuluyo matta yüksek yazanlara troll falan diyodukta fendekiler trole benzemiyo herkes her dersten 25 üstü hele kimya 28 üstü tüm forum. sınavdan da kötü geçti diyerek çıkmadım şimdi nasıl diyicem sınavım aslında çoook kötü geçmiş mezuna kaldım ben diye yokmu yirmilerde dolanan kimse

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Hacı sen bakma herkese öyle.Zaten kötü yapanların birçoğu yazmıyor bile netlerini sen sadece iyi yapanları okuyorsun.Çoğu kişi ben de dahil fule yakın yaparız diye çıktık sınavdan sonra geldi yalnışlar.Sınavlar açıklanıncada öyle olur muhtemelen.Sen şimdilik kafanı rahat tut mezun işini açıklanınca düşünürsün.
  • Harbiden sonuçlar açıklansın başlar 3 fazla 4 fazla sonra optikler açıklanınca kaybolurlar daha bir şey belli olmadan konuşmamak lazım

• Ygs zamanida boyleydi cok takilmamak lazim sinavdan ciktim kimyayi full bekliyodum min. 27 gelir siyodum buyuk ihtimal 24-25 gelicek hayirlisi artik bu saaten sonra yapicak bir sey yok acikcasi bekliyicez 11 ine kadar

• Fizikte 22 soru işaretledim forumdaki cevaplarla eksi nete düşüyorum en iyisi 11 temmuzu beklemek

• Ya iyi de fen her sene böyle oluyor fizik hep bu ayarda soruluyordu ama buna rağmen 25er+ fkb yapmak her koşulda iyidir yani ve sıralama çektirir. Sadece gecen sene fizikte aşırıya kaçmışlar o ayrı

• benimde 66kdan ortalama 45kya gelir gibi(mat kötüydü fen ortalama) mf4ten mühendislik istiyodum tercih yapmam belki yaparsam dilden ingilizce öğretmenliği yazabilirim mfden mezuna kalmazsam(içimde kaldı o ingilizce öğretmenliği )

• ben geri dusurecegim ygs2 2581 mat 60 ,fizik 23,kimya fazla 1 yanlis ,bio 23 -24 obp92. bende 5 binde kalamayacagim sanirim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.