Şimdi Ara

SIRALI LPG FİLTRE FİYATLARI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
19
Cevap
0
Favori
1.512
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar lpg servislerrne avuç dolusu para saymayın atiker sıralı filre servislerde 50 tl ye değiştiriyolar brc yi 70 tl ye lovatoda 70 tl tavsiyem fiyatlara bi bakın kararınızı verinwww.lpgyedekparca.com lpg servisleri sizde vicdan yokmu 10 katı fiyatına filtre satıyorsunuz doğruyu söyleyeni dokuz köyden kovarlar misali şimdi bana hucum edecekler

• Arkadaşım sende çok vicdan varsa anahtarı 60 TL'ye, üç kuruşluk ısı sensörünü 40TL'ye satma o zaman. Landi Renzo ECU'ya 750 lira yazmışsın zaten evlere şenlik olmuş. Sadece filtre fiyatlarını indirdin diye kalkıp vicdan v.s. boş beleş laflar ediyorsun.
  • evet filitre dışındaki parçalar bencede pahalı
  • www.lpgyedekparca.com sitesinde bencede fiyatlar çok uygun arkadaşlar taarruza geçmiş karalıyolar
  • 2. üyeliğiniz hayırlı olsun. Evet karalıyoruz, siz aklarsınız ama
  • vallahi senden korkulur binbaşım
  • binbaşım erinmedim siteye tekrar gittim baktım landi renzo ecü 500 tl göz göre göre yalan ve iftira atıyosun bence sen lpg servisi işletiyosun ve adamları çekemiyorsun her kes rızkını yer sen naparsan yap adamlar 1 numara olur yakında gör bak yalancının mumu yatsıya kadar yanar
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LPG Kiti Değiştirmek
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Tabii gir değiştir fiyatı sonra iftira at. Bir numara olur olmasına ama neyin bir numarası olur onu bilemem.
  • binbaşım ayıp oluyo ama
    1 sıfır öndeyim kabullen bozulmamış gibi yap bence
  • İstersen 10 sıfır önde ol, o fiyatlara işin çok zor.

Bak yalana bak şimdi korkudan enjektör fiyatlarınıda 550'ye düşürmüşsün landi renzo da. Aferin.
  • Şuraya ekran görüntülerini ekliyeyim de sonra yine iftira atmayasın.

• Bu da google cache

Bunu da değiştirde göreyim.

• kaşif34 bu görüntülere ihtiyaç yok zaten çamur attığın yazma şeklinden belli sen git bunlara çuluk çocuk forumlarında yap belki yerler
  • binbaşım senden harbiden korktum tövbe vallaha daha sana dalaşırsam sen hekırmısın ajanmı fotoşop uzmanımı yoksa ama inan senin düşündüğün gibi o sitenin sahibi yada tanıyan biri değilim kusura bakma ama sen lpg cimisin
    bi konuda yardımına ihtiyacım var
  • Oha, photoshop diye iftira atmasaydın bari.

http://webcache.googleusercontent.com/search?q=cache:SUQHc_bLgWoJ:www.lpgyedekparca.com/urun_detaylari/72/landirenzo-sirali-sistem-enjektoru.html+&cd=1&hl=tr&ct=clnk&gl=tr&lr=lang_en%7Clang_tr

Yardıma ihtiyacın olduğu kesin ama benden sana fayda gelmez. Ayrıca LPG'ci değilim, imzama bak neci olduğumu görürsün. Bak akşam akşam ecu-enjektör 450 lira indirim yaptırdım sana

• senle işimiz var desene

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaşif34 -- 9 Aralık 2012; 1:53:59 >
  • ne yüzsüz adamsın kaşif34 adam ipini pazara çıkardı hala daha yazıyorsun
  • valla senden korkulur serdar bey
  • quote:

Orijinalden alıntı: MSC Performans

Bu da google cache

Bunu da değiştirde göreyim.

karbüratörlü beyin fiyatları iyi.bizim burada(bergama) atiker yeni çıkan beyine 100 tl fiyat çekiyorlar.ama bu arkadaş 60 tlden veriyor.bariz fark var arada.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aypc -- 10 Aralık 2012; 9:03:18 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.