Şimdi Ara

Sıralı LPG satıcıları ve kullanıcılarına onemle

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Opel Omega 2.6 V6 kullanıyorum 180 beygir gucunde bir arac. Su ana kadar Sıralı LPG ler hakkındaki tum forumları okudum, konu hakkında hic bilgim yok bilgilenecegimi sanmama ragmen cok daha fazla karıstım.
    LPG de Marka Cok Onemli
    Montajı profesyonel ellerin yapması daha da onemli.
    Bir arkadasimin iyi dedigi markaya bir digeri kotu diyebiliyor. Sanırım montaj ile ilgili.
    Prins dunya markasi deniyor fakat birileri kullandigini ve cok pisman oldugunu ifade ediyor.
    Birkac marka tespit ettim, bunlardan birini taktirmak icin karar vermeye calisiyorum.
    Prins, OMVL, Tartarini ve Zavoli

Tum bu forumlara katilan arkadaslarin arasinda konu ile ilgili yetkili ve son kullanici bilgili arkadaslardan yardim rica ediyorum.
    Aracima uygun dogru LPG secebilmem icin sadece sanslimi olmam gerekiyor ya da bu tip arastirma hizmeti veren birileri biryerlerde var mi

Forumun anlami ayni veya karsit fikirlerin ortaya konarak dogrunun bulunmasidir.
    Lutfen hic degilse bu forumda LPG ler hakkinda reklama yer vermeden ticari amaclar icermeden dogru fikirler beyan edilsin.

Saygilar

• zavoli tartarini brc taktıran arkadasalrımvar ucude bu amrkadan memnun. artı omvl de taktıran var oda memnun yalnız arabanın markasına gore değişeblir memnuniyet
    2006 clio 1.4 zavoli +
    2003 yeni kasa vectra 1.6 tartarini+
    2006 grande punto omvl1.4 +
    96 vectra 2000 brc+
    bu sistem bunlarda sorunsuz caısıyor.. bende taktıramyı dusunuyorum atiker arastıryorum bide onu arastır turk malı olunca kimse yanasmıyor. forumda sikayet edende yok acaba fazla paramı veriyoruz diğerlerine
  • Cevabin icin tesekkurler ben bu arada arabayı takas ettim 2003 mondeo aldim oda 2000 motor anladığım kadarıyla motoruın buyuk olması slinidir sayısı vs birsey değiştirmiyor ya da özel birşey yapmaya gerek yok. Doğusuna karar ver taktır. Budur
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.