Şimdi Ara

sırası var mı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.476
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar yazın 1 ay boyunca agatha christie kitapları okumayı düşünüyorum,fakat çok fazla kitap var bu kitapların bir sırası var mı yoksa rastgele hepsini okuyabilir miyiz?

• Sherlock gibi bağımsız hikayelerden oluşuyorlar ama illede sıra diyorsan Vikipediden Agatha Christie'ye gir orada sıralmasını görebilirsin
  • Kitaplar seri olarak yazılmış değil istediğinizi okuyabilirsiniz. Olayı çözen ana karakter kitaplara göre değişiyor. Hercule Poirot, Miss Marple gibi.

http://www.cinairoman.com/?p=20 Şu listeden yararlanabilirsiniz. Güzel hazırlanmış. Kronolojik sıralama, aynı kitabın farklı isimlerdeki baskıları, ana karakterin kim olduğu gibi bilgileri içeriyor.

Ölüm Sessiz Geldi başlamak için güzel bir kitap. Ayrıca Roger Ackroyd Cinayeti'ni Metis Yayınlarından okumanızı tavsiye ederim. Altın Kitapların çevirilerinde yanlışlar, atlamalar, sadeleştirmeler kitapları orijinalinden okumuş olanlar tarafından sıkça söyleniyor. Keşke telif haklarını başka bir yayınevi alsa da gerçekten Agatha okuyabilsek.

• sırası yok rasgele okuyabilirsiniz
  • Bir sırası yok tuttuğunu al oku :D Yani belki seri olanlar vardır ama ben bugüne kadar denk gelmedim. Klasik bir örgü üstünden yazıyor zaten her romanı. O yüzden sayfa sayıları bile çok farklılık göstermez.
  • Yalnız peş peşe okumak sıkabilir. Aralara başka türden kitap sıkıştır derim ben.
    Yinede siz bilirsiniz tabi
  • Agatha okuyacaksan kesinlikle Poirot serisinden başla. Ayrıca goodreads.com sitesinde sıralı liste de mevcut.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • hepinize teşekkür ederim dediğiniz gibi peş peşe okumak sıkar 1 agatha christie birde arthur conan doyle
  • Hepsini hemen okuma sıkılırsın.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.