Şimdi Ara

SIRBİSTAN ÇİFTE VATANDAŞLIK(NOVİ PAZAR) (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
186
Cevap
14
Favori
61.191
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

merhaba, olumlu dönüş alabildiniz mi acaba vatandaşlık için ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba,

Sırbistan Vatandaşlığı için büyükbabamın doğum belgesine nasıl ulaşabilirim.

Yardımcı olabilecek biri varsa görüşmek isterim.

• 2019 yılında başvuru yaptım ve internetten takip ediyorum. siteden baktığımda 2019 yılı başvurularından 1 başvurunun olumlu sonuçlandığını, 1 başvuru için ise eksik belge olduğu girilmiş. BU 2 başvurunun numarası da benim numaramdan sonra ama benim başvuru numaram için bir bilgi yok. bu konuda destek olabilecek var mı ?

• sirsaltin S kullanıcısına yanıt

Oradaki 1 kişi vatandaşlığı onaylanmış fakat hala konsolosluğa gidip vatandaşlığı almamış demek. O yüzden numarası hala gözüküyor. Konsolosluğa gidip vatandaşlığı alanların numarası siliniyor.

• evet onaylanmış ama almamış hala ki numarası orada duruyor...biz senelerdir onaylanmasını bekliyoruz hak kazanan ise gidip başvurmuyor :)) darısı başıma

• sirsaltin S kullanıcısına yanıt

Konsoloslukla konuştunuz mu? Süreç hakkında bilfi alabilirsiniz. Belki eksik evrak vs nedeniyle bekletiliyo olabilir

• Jeasme kullanıcısına yanıt

Sırbistan AB üyesi bile değil ki?

• Haber alabilen var mı sırbistan vatandaşlığı için?

• Bi sonuca ulaşabilen varmı. Ses seda kesildi bu olaydan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kugutex -- 11 Ağustos 2023; 10:13:2 >
  • Feel The Difference F kullanıcısına yanıt
    Valla imkanım olsa bile ben de hiç T.C. vatandaşı olmak istemezdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de yeni başvurucam galiba hiç bilgi sahibi olan yok artık vermeyi bıraktılar..

• Hocam bi gelişme varmı bizde yeni evrak toplama aşamasındayız

• Selamlar şimdiden Allah sabır versin . Biz 2018 sonu başvurduk 8 kişi ve hala bekliyoruz. Çok daha uzundur bekleyenler var. Pek bi ümidimiz kalmadı çıkacağına dair . Olumlu ya da olumsuz bir cevapta alamıyoruz ordan bir avukata ulaşıp resmi yollardan sordurduk değerlendirilme aşamasında cevabını aldık. 5 senedir neyi değerlendiriyorlarsa …

• Collibus C kullanıcısına yanıt

Bizim de 4 sene olacak (forumun onceki sayfalarinda denk geldik 4 ay olmustu basvurali) , hic bir ses seda yok.. benzer durumda olan var mi diye ararken foruma denk geldim..

esimin 3 kardesi daha once Sirbistan uzerinden vatandasligi almisti, esim ve cocugum icin Istanbuldan basvuru yaptik, halen beklmede..

evraklari hazir olup basvurmayi dusunen varsa, zannediyorum ulkeden dogrudan basvuru yaptirmak daha hizli bir surec olabilir.

• mtylmz1 M kullanıcısına yanıt

Basvuru sonuc sayfasinda hic bir kipirdama yok neredeyse, biz de bekliyoruz..

sirbistan dan sureci takip ettirmenin faydasi var mi bilmiyorum ama bi avukat/ danisman ile yerinde durum takibi yaptirmayi dusunuyoruz

• cadiguzel C kullanıcısına yanıt

Bir faydası olmaz maalesef denendi :) bizi takmıyorlar diye ordan bir avukat aracılığıyla gereken birimlere sordurduk ve hala değerlendirilme aşamasında gibi saçmasapan bir cevap aldık . Önceden çok kısa sürelerde biten süreç şimdi imkansız gibi.

• Nasipse bu yaz (Haziran gibi) Prepol / Prijepolje (Semi Pazar) gitmeyi planlıyorum.

Hem doğum belgesini bulmaya / almaya çalışacağım, hemde biraz bölgeyi dolaşıp gezmek istiyorum.

Bakalım neler olacak.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Başvurusu sonuçlanan var mı arkadaşlar

• dobrasam kullanıcısına yanıt

kimseye olumlu olumsuz bir dönüş yok, olmayacak da muhtemelen.

• cysice C kullanıcısına yanıt

Siz ne zaman başvuru yapmıştınız

• 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.