Şimdi Ara

SIRF BU OYUNU OYNAMAK İÇİN PS4 ALICAM

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ps4 te 60 fps sabit oynatıyormuş grafikleri nasıl arkadaşlar ? bf4

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şefmarley -- 28 Mayıs 2015; 16:39:10 >

• Konsolda bf ve cod serisi gibi oyunları oynamaya alışık değilsen hiç alma ps4 ü. Battlefield 4 en rahat pc oynanır.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • kara344 kullanıcısına yanıt
    dostum pc ler çok pahalı.şu yazdığım pc de vasat yapacak bişey yok başka oyunlar falan oynama şansı da var gta 5 vs
  • Konsolda fps oynamak bana kalırsa tam bir işkence, size tavsiyem 2000 liraya bir bilgisayar toplayıp onda oynayın, onda da sabit 60 fps alırsınız çoğu durumda

• dogukan733 kullanıcısına yanıt
    2000 liraya bilgisayar toplamak mı ? hocam bi monitör 400-500 tl civarı daha işlemcisi ekran kartı vs vs si var naptın
  • şefmarley kullanıcısına yanıt
    Ps4 oyunları çok pahalı, gereksiz yani. Benim pc özelliklerim şu.

Amd Phenom x4 9650 2.8 Ghz işlemci

Asus R9 270 Ekran kartı

Kıngston DDR 2 800 mhz ram

2 Terebayt HDD

Şu sistemimle bile darboğaz olmadan Bf4 , far cry 4 , crysis 3, gta v gibi oyunları yüksek ayarlarda oynuyorum.

Sizde benim pc den biraz daha iyi sistem toplasanız sorun yaşamazsınız

• quote:

Orijinalden alıntı: şefmarley

2000 liraya bilgisayar toplamak mı ? hocam bi monitör 400-500 tl civarı daha işlemcisi ekran kartı vs vs si var naptın

Uçmaya gerek yok ki monitör konusunda, piyasayı son zamanlarda takip edemedim fiyatları bilmiyorum pek ama ben 1 yıl önce imzamdaki sistemi monitör dahil 1700 e topladım yüksek ayarlarda bf4 40 fps üstü sabit oynuyorum. Ortalama 60 fps.

Fps oynamayı seven biri olarak konsol kullanıcısı olsam fps oyunlarında çok sıkıntı çekecektim, bir rpg fanı olarak da çoğu rpg den mahrum kalacaktım. Ama şimdi 1700'e bilgisayarımı topladım klavye+fare rahatlığıyla ucuz dijital oyun zevkini yaşıyorum. Ps4'teki gibi oyunlara hayvani paralar vermeye gerek yok bana kalırsa konsol daha çok casual veya singleplayer ağırlıklı oyunlar için alınır. Kişiden kişiye değişir tabi ama yine de bana kalırsa fps oynayacak adam pc alır

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: dogukan733

quote:

Uçmaya gerek yok ki monitör konusunda, piyasayı son zamanlarda takip edemedim fiyatları bilmiyorum pek ama ben 1 yıl önce imzamdaki sistemi monitör dahil 1700 e topladım yüksek ayarlarda bf4 40 fps üstü sabit oynuyorum. Ortalama 60 fps.

Fps oynamayı seven biri olarak konsol kullanıcısı olsam fps oyunlarında çok sıkıntı çekecektim, bir rpg fanı olarak da çoğu rpg den mahrum kalacaktım. Ama şimdi 1700'e bilgisayarımı topladım klavye+fare rahatlığıyla ucuz dijital oyun zevkini yaşıyorum. Ps4'teki gibi oyunlara hayvani paralar vermeye gerek yok bana kalırsa konsol daha çok casual veya singleplayer ağırlıklı oyunlar için alınır. Kişiden kişiye değişir tabi ama yine de bana kalırsa fps oynayacak adam pc alır

benim için monitor önemli olmasa mahalle başlarındaki internet kafelerdeki monitör,kulaklıktan alırdım zaten oyun oynayacaksan göz zevki iyi olacak

eğer aral game e bayılmak istemiyorsanız ps4 kardeşliği,takas vb birçok oyunu uygun fiyata oynarsınız .pc için bf4 standart €19.99 60 tl ye denk geliyor aynı fiyata ps4 sıfır kutulu oyunu bulabilirsin.yani oyun fiyatlarını çok abartmayın gözünüzde steam da gta 5 180 tl vs vs..

ayrıca sistem değiştirmeyede gereksinim olmayacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi şefmarley -- 28 Mayıs 2015; 22:24:35 >

• kara344 kullanıcısına yanıt
    dostum senin işlemciyi artık satmıyolar galiba
    http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x4-4300-soket-am3-38mhz-8mb-onbellek-95w-32nm-islemci.html

Dikkat ettiysen benim işlemcinin aynısından alın demedim. Biraz daha iyisini alın dedim, örneğin yukardaki işlemciyi alabilirsin. Lafı düzgün anlayın önce

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kara344 -- 28 Mayıs 2015; 23:43:57 >
  • quote:

quote:

quote:

benim için monitor önemli olmasa mahalle başlarındaki internet kafelerdeki monitör,kulaklıktan alırdım zaten oyun oynayacaksan göz zevki iyi olacak

eğer aral game e bayılmak istemiyorsanız ps4 kardeşliği,takas vb birçok oyunu uygun fiyata oynarsınız .pc için bf4 standart €19.99 60 tl ye denk geliyor aynı fiyata ps4 sıfır kutulu oyunu bulabilirsin.yani oyun fiyatlarını çok abartmayın gözünüzde steam da gta 5 180 tl vs vs..

Bf4 keyleri key sitelerinde 25-30 liraya çok rahat bulunabiliyor. Gta 5 rockstar keyleri 80 liraya bile mevcut. Gta'in Steam keyleri de 100 lira civarında.

• quote:

Orijinalden alıntı: kara344

http://www.vatanbilgisayar.com/amd-fx-x4-4300-soket-am3-38mhz-8mb-onbellek-95w-32nm-islemci.html

Dikkat ettiysen benim işlemcinin aynısından alın demedim. Biraz daha iyisini alın dedim, örneğin yukardaki işlemciyi alabilirsin. Lafı düzgün anlayın önce

Bende senin işlemcini alıcam demedim artık satmıyorlar dedim

• quote:

Orijinalden alıntı: Infernall

quote:

quote:

quote:

senin gibiler oyunu grafik seyretmek ve ooo güzel grafiklerle oynuyorum benden başkası da oynamaz böyle gibi saçma düşüncelere girmek için oynadığından,2000 tl sana komik gelmiş.

fps oyununda göz zevki ne alaka? araba yarışı falan olsa neyse.

İyi sende çamur izle o zaman

Işlemcimin satılmadığını bildiğin halde bunu dile getirmenin manası yok.

• quote:

Ezme mi ? akıllı arkadaşım adam akıllı pc toplayacak param olmadığı için konsol almayı düşünüyorum.Yazdıkların yaşını belli ediyo zaten ciddiye alınacak bişey değilsin.

Gelişen ve sürekli güncellenen PC teknolojisi sayesinde ve birde çıkan oyunlardan gerçek anlamda keyif alabilmek için orijinal oyun almanın şart olduğu günümüz durumunda ekonomik oyunculuk PC den konsol tarafına geçmiş bulunmak da , evet belki PC de hala korsan şansı var ama bf 4 u GTA 5 i kim korsan oynasın ki oyunların asil olayı MP kısımları bu yüzden hem konsolcu orijinal almak durumunda hem PC ci oyun fiyatları da yurtdışı ve kardeşlik yoluyla belki PC den bile daha ekonomik durumlara gelmiş halde konsollar da , fakat konsolları daha ekonomik oyun aletleri yapan kısım oyunlar değil donanım PC ler durmadan gelişiyor oyunlar büyüyüp daha fazla sistem istemeye başlıyor PC kanadında bu yüzden aldığını bir sistem iyi halle 2 yıl kurtarıyor fakat konsol kısmında is değişik oyunlar belli donanimlara özel geliştiriliyor yani 2 değil 8 sene geçse bile konsola çıkan bir oyunu oynatmama veya ayarları kısma gibi bit durum olmuyor , parası olan arkadaşlar elbette PC toplasin sonuç da konsol 1.5 milyarlık alet PC ler için sadece bir ekran kartı bile 5 milayara çıkabiliyor ki bu da alınacak performansı katılıyor ama 2 milyarı olan adama ben şahsen bir ps4 ve 600 liralık güzel bir oyuncu monitörü tavsiye ederim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.