Şimdi Ara

Sirkeci de 3g iphone ne kadar.?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
20
Cevap
0
Favori
5.263
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sirkeci doğubanka iphone 3g geldimi.? giden varsa bilgilendirsin lütfen..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jack1905 -- 15 Ağustos 2008; 0:54:42 >

• hayir arkadasim su an icin benim gordugum kadariyla yok sadece 2.0 versiyonlu normal iphone satiyorlar.1.1.4 alip 2.0 a yukseltmek istiyorsanda 90 dolar gibi bir ucret talep ediyorlar.sasirmis biraz dogubank esnafi yani
  • Evde yapmak yarım saat üstelik bedava...
  • yarim saat bile surmez
  • Harbiden şaşırmışlar öyleyse 90 dolarmı işe bak ya millet nasıl para kazanılır bulmuş bizdemi mallık milletmi uyanık öyle doksan dolar dicek gözünün üstüne bi çakcan görcek doksan doları :)
  • Restore yapmak için 100-150 YTL alınan günleri ne çabuk unuttunuz arkadaşlar
  • yapıyosan yapıcaksın yapamıyosan konusmucaksın verıceksın parasını yaptırıcaksın bu iş böyle ticaret bilgi paradır unutmayın...
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    3G ve 3Gs iPhone ANA KONU
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • peki eski jenerasyonun fiyatları ne kadar ?
  • 2 hafta once gittigimde 1 dukkanda vardı beyaz 16gb fiyatına 2000ytl dedi
    gectigimiz cumartesi de ugradım o dukkandakide satılmıs baska dukkanlarda da gormedim
  • anladım hocam şaşırmış onlar :D
  • yakında acık arttırmadan satacaklar
  • Bir arkadaş sordu geçende doğubankta sıfır 2G fiyatı nedir bilen var mı?
  • Arkadaşlar 2G cihaz kadıköyde geçen hafta sordum 8gb 700 ytl dediler.
  • DOGUBANKDAN BI ESNAF 2 GUNDUR BENI ARIYOR. 8GB 3G ALMAK ICIN.. ÖLÜ FİYATINA ELİMDEKİ MALI İSTİYOR SONRA UCUK RAKAMLARA DUKKANLARA VERIP SATIYORLAR.. YAZIK INSANLARA BU AKDAR KAZIK ATILMAZ KI.. KAR DA MAKUL BISEY OLMALI GERISI HARAMM.. BUNLARIN YAPTIKLARI TAM HARAM..

BEN 16GB 3G CIHAZI 1350YTL SATIYORUM.. ADAM 2000YTL SARTIYOR HALA BIZIM MILLETIMIZ ORDAN ALISSVERIS YAPIYOR BEN NE DIYEYIM
  • elimde 8gb 3g var sadece 1 hafta alan akrabam amerıkada kullandı ve bana gonderdi.. isteyen olursa 1200 ytl verebilirimi. izmir ici elden teslım.lütfen pm den ulasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EHABERDAR -- 14 Ağustos 2008; 17:59:22 >
  • Epeydir DoğuBank'ta 3G var 1250'ye satıldığından bahsetmiştim başka bir başlıkta. Hatta satarken "kırık değil" diye uyardığı kişinin bunu umursamadağını almak için çıldırmış gibi göründüğünden bahsetmiştim.

Bu tarz gezilerden çok hoşlanıyorum ve açıkçası dükkan sahipleri ile inceden inceye çok dalga geçiyorum.

iPhone'u moda zannedip almaya gelmiş bilgisiz vatandaş ayağına yatıp, nereye kadar uçabileceklerini test ediyorum. En son nişantaşında bir yere gittim. 1750'ye 3G sattıklarını ama kırma işlemini bir kaç gün sonra yapabileceklerini söylediler. Zaten sıra varmış.

3G'si çalışacak mı dedim, evet'e yakın bi hayır cevabı aldım. Maps GPS'le çalışıyor mu dedim, evet dediler. Oysa türkiye'de GPS iPhone'da rota çizemiyor. Yani 3G'deki GPS esasında nerede olduğunuzu tam olarak göstermesi dışında hiç bir işe yaramıyor. Pili iyi gidiyor mu dedim, öve öve bitiremediler.

Bağdat Caddesinde bir yerle konuşmuştum zamanında, şöyle bi vole vurmaya çalıştılar "1.1.4 biliyorsunuz zor bulunan bir iPhone" yani burda bana da oynuyor, hani bilirsin sen de tribinde yem atıyor, bilgisiz müşteriyi biliyormuş tribine yatırtıp bak seni kazıklamıyorum taktiğini güdüyor. Tabii tabii diyorum. "1.1.4 hiç yokmuş amerika'da bile galiba", evet yok diyor...

Alem bu insanlar... Ama kim bilir kimleri nasıl kandırıyorlar...

Bu arada; "Sirkeci 3G" başlığı çok komik görünüyor. Çakma iPhone ismi gibi.

• ahahahahahah =) son cümle cok iyi =)
  • yav arkadaşlar mağaza devri bitti netten gg sahibinden falan millet 1200 efalan 16 gb ları veriyor nakite 1300 e falan gg dan alabilirsiniz bu danalara para kaptırmayın
  • pardon.. iphone formunda "sirkeci 3g" başlığı bazı kişilerin ve seninde bu başlığı anlayamacağını düşünemedim.. onun için de başlığı değiştirdim....
  • bende 2 gün önce dogubankdaydım 4 yerde vardı iphone ama 3g yoktu.
    ilk yerdeki dükkana sordum (ön kapıdan gırısde 4.dükkan olması lazım)sıfırına 1000 ytl dedi 1.nesil.
    2. dükkandaki arkadasda (ön kapı girişindeki en dip karsıdakı dükkanda) 2.el 8gb 1.nesil 800 ytl dedi.
    anlıcanız sirkeci dogubankda fiyatlar en düşük 700 ytl.benim tlf bile adam 600 ytl verdi vermedim 680 verseydı vercekdımde vermedi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.