Şimdi Ara

Şirket arabası kimlere veriliyor ve şartları nedir ? (2. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
61
Cevap
1
Favori
14.058
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    İnşaat/nakliyat/harfiyat

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tam bunu yazmaya girdim, sen benden önce yazmışsın hocam.

• DrMobile kullanıcısına yanıt

• Ya öğrencilik hayalleri kimsede kendi işimi kurayim demez.. el atına binen çabuk iner unutmayin

• Bizim şirkette:

FabrikaGenel Müdürü ayrıca Türkiye Ceosu
    Mercedes s600
    Müdürler 2016 a3
    Md. Yardımcıları 2016 mondeo
    Pazarlama - dış ticaret - satın alma vs
    Yeni kasa linea - symbol
    Bizde( bende) mitsubishi L200

Fabrikadaki çoğu mühendisde araba var ama sadece şirket işleri için kullanıyorlar önemli pozisyondakilerin hepsi mühendislikden gelme zaten

• Top okulu nedir?
    Madem top okulu nasil muhendislik okuyorsun?

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat Kargan

Merhabalar , hep konularda geçiyor "şirket arabaları" vs diye. Son sınıf top okullardan birinde okuyan bir mühendislik öğrencisiyim. Merak ediyorum acaba bu şirket arabası kimlere veriliyor ? Yeni mezun olup iyi bir firmada başlayan mühendise verilir mi , veya 5-6 sene tecrube sonrasında mı verilir ya da orta-üst sınıf olunca mı ? Model ne olur istediğimiz zaman kullanabiliyor muyuz vs..

Benim çalıştığım şirketlerde (ÜLKER, EVYAP) üst düzey yöneticilere veriliyordu (MÜDÜR, BÖLÜM YÖNETİCİLERİ VS.)

• quote:

Orijinalden alıntı: Murat Kargan

quote:

Orijinalden alıntı: baltalı_ilah

Ben muhendisim. Ilk is yerimde sirf evimden ise gidip gelirken kendi aracim kilometre yapmasin diye sirket araci verildi. Imalat muhendisiydim saga sola gidip is kovaladigim yoktu. Sabah 8 aksam 6 ofisteydim anlayacaginiz.

Su an 7 yillik muhendisim. Bir fabrikanin teknik muduruyum. Yine sirket aracim var. Yine sabah 8 aksam 6 ofiste calisan biriyim. Sirket arabasini kendi arabam kilometre yapmasin diye kullaniyorum. Arac hafta sonlari da bende hatta tasitmatik ozel kullanimima da acik. Ancak sirket arabasini hafta sonlari kullanmiyorum.

Hocam hangi pozisyonlardan sonra veriliyor özel kullanıma acaba ?

Ben bazı müdürlerde falan 525xd olduğunu duydum mesela.

Kimse kimseye gozunun ustunde kasi var diye sirket araci vermiyor once bunu anlayalim. Calisip kazandiracaksin ki ayricaliklarin olsun. Yoka sirket arabasi diye cikarsan akbile talim edersin. Once basarili ol bunlar kendiliginden gelir.

• top okul nedir ya :))
    afyon kocatepe mezunuyum 2005 , astra var bende şirket aracı
    odtü mezunlaru jaguar la falan gezmeli herhalde :))

öyle bir mantık yok
  • eğer saha elemanı değilsen yani şirket işi için oraya buraya gitmen gerekmiyorsa kolay kolay araba vermezler. mesela ben üniversitede öğrenciyken bi işe girmiştim internet teknik servis işiydi 1 ay işi bilen birinin yanına verdiler sonra şirket aracı vermişlerdi kendim gitmeye başlamıştım. sonra o işten çıktım pos cihazı teknik servis işine girdim orda hemen araç vermişlerdi şehirler arası gidip geliyordum. ne mühendisi bilmiyorum ama saha işi yapmıyorsan neden versinler vermezler.
  • Mühendisim ve ilk işim hariç her işimde şirket aracım vardı.

Konu sahibi arkadaş. Emin ol araba sürmekten zevk alan insan sürmekten bıkıyor. İyi bir şey değil.
  • Şirket aracı için top mühendise gerek yok satış elemanlarına transit veriyoruz arkadan itişli
    Ayrıca aracı vergiden düşünce güzel oluyor

• Şirkette imza mühendisi olursanız verilmez. Ama şantiyede saha mühendisi olursanız verilebilir.
  • Şu şirket arabası saltanatına ne zaman son verilecek acaba?

Konu sahibine gelirsek...

Çekmeyen yerde Vodafone hattı pazarlamak için köy kahvesindeki gençlere değdiren kızlara şirket aracı veriliyorken...

Öbür tarafta , Türkcell'de saha işlerine bakan müdür tanıdığımda araba yok. Ki kendisi top olmasa da ...Aselsan kökenli mehendiz.

• Okulunuz top ama sizin hedefleriniz Sütcü imam ne yazikki.Madem iyi bir universitedesiniz kariyer hedeflerinizde araçlar yerine size sinif atlatacak donanimlar olsun sonrasinda araçta olur cep telefonuda olur özel saglik sigortasida olur.Hatta hedefi bir tik öteye götürüp kendi isletmenizi acmayi hedeflemenenizi ve araba markanizi kendinizin belirleyecegiz hedefler koyarsaniz kendinize ozaman iyi bir universite okumanin faydalarini gormus olursunuz.

• Top okulu unut şirkete para kazandıracak bir saha işi yapıyorsan yada yönetimdeysen yani bir maddi değer ortaya koyabiliyorsan araç sağlanır tabii değer dediğiniz şey şirket imkanları ve yönetimin taktiri ile ölceklenir 100 kişilik şirketin 50 kişisi satıştaysa ve hiç birine araç verilmiyorsa top okuldan mezunum ayrıcalığım olurmu diye sormayın.

• boltman34 B kullanıcısına yanıt
    Arkadaşı gömeyim derken Sütçü imamı aşağılamayın

• Yazdigimi bir daha okursaniz yazilanin asagilama degil mecaz-ı mürsel oldugunu anlayacaksiniz.

• boltman34 B kullanıcısına yanıt
    Mecazi mürsel değil
    Teşbihi beliğ yaptınız

• Asagilama olmadigini anlamaniz sevindirici

• 
Sayfa: önceki 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.