Şimdi Ara

şirket için hafif ticari

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
591
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ben şirkete bir araç alacağım da 1.3mjet doblo cargo modeli ve kangoo express arasında kaldım.
    İki aracida sürüp deniyeceğim ancak konuyla ilgili bilginizi almak istedim.
    ürün teslimatında kullanılacak araç normalde ağırlık 300-400kg civarını geçmez.
    bakım, sağlamlık açısından hangisini önerirsiniz? yakıtta doblo daha iyi diye biliyorum.
    ayda tahmini 3.000-4.000 km yol yapacak
    fiyat olarak kangoo 2.000 tl daha ucuz ancak doblo biraz daha geniş(0,2m3 az gözüksede hacim benim icin önemli.)

• Doblo daha sorunsuz multijet moturuda oldukça dayanıklı kendini kanıtlamış bir motor kangoolarda 1.5dci olanları daha iyiymiş diye duydum bizimde çalıştığımız firmalarfa hep doblo var genel olarak memnunlar ama 200bin den sonra ister istemez sorunlar olabiliyormuş.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dci daha az yakar diye biliyorum, kangoo yakıt olarak avantajlı gelebilir, doblo kullandığımız için söylüyorum, 90 küsür binde ses gelmedik yeri yok, direkaiyon soyuldu çoğu kısmı.

• ford courierlere baktınız mı onlarda baya geniş ve güzel
  • Bence kullanim acisindan doblo daha iyi olur. Motor acisindan da dci diyorum.

• Bence doblo alın.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • @canakkaleli17
    ford ticari araçlar konusunda en iyi performansa sahip marka ancak
    ford un araçları küçük hacimli bu iki modele göre. transit custom modeline geçmek gerekli.

1 haftadir araştırıyorum kimisi doblo kötü kangoo al kimisi de kangoo alma doblo en iyi araç diyor. :)
    benim de kafam dobloya yakın ama kesin karar veremedim. fazla km yapacağı için tereddütteyim sadece.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Kesinlikle doblo

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • İki araçta kendini kanıtlamış,yüke gelebilecek,işinizi en iyi şekilde yerine getirecek araçlar. Ama bence 1.5 DCİ-1.3 multijetten biraz daha atik gibi ancak yeni kangoo ise doblo'ya göre daha az tutuldu. iki araçta bakım maliyeti olarak aynı civardadır diye düşünüyorum. Panelvan araçlar olduğu için birbirlerine göre pek artıları yok, hangi aracı alacağınız sizin zevkinize kalmış

• Şirkette kullandığımız 1.5 dci kango 230 bin kilometrede. Yavrum servis yüzü de görmüyor. Yakıtını koymayı bazen unutuyoruz. Vites geçişleri yağ gibi.
  • ghan91 G kullanıcısına yanıt
    hocam doblo daha mantıklı
  • Doblo dayaniklilikta alir. Kangoo yakitta alir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ghan91

@canakkaleli17
    ford ticari araçlar konusunda en iyi performansa sahip marka ancak
    ford un araçları küçük hacimli bu iki modele göre. transit custom modeline geçmek gerekli.

1 haftadir araştırıyorum kimisi doblo kötü kangoo al kimisi de kangoo alma doblo en iyi araç diyor. :)
    benim de kafam dobloya yakın ama kesin karar veremedim. fazla km yapacağı için tereddütteyim sadece.

o zaman direk doblo hocam kango ya falan bulaşmayın doblo iyidir
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.