Arkadaşlar bana yeni bir sırtçantası lazım Kullanıcağım alanlar ; Okul Kitapları için , Şehirler arası veya Eşyalarımı koyma ihtiyacım oluştuğunda bana eşya çantası görevi görecek sırt çantası lazım tavsiyelerinizi alayım ? Hangi Markayı almalıyım veya bunu önerebileceğiniz ürün, web site varsa bekliyorum ..
banada lazım,takip.
Normal sırt çantası değil mi? Yani eşya koymak demişsin, büyük bir çanta mı arıyorsun ? Benim yaklaşık 8 yıldır kullandığım bir sırt çantam var internette şu an bulamadım ama kaç yıl okulda kullandım, yolculuklarda kullandım çeşitli gezilerde, turlarda kullandım ve hala devam ediyorum ve sapasağlam, su da geçirmiyor, hala satılıyorsa aynısı tavsiye ederim tipi de çok güzel
Dostum ExSeLaNs35 Tam Senin Dediğin alanlarda kullanıcam bende ; Çantanın Marka ve Modeli ne ?
eastpak veya jansport marka alırsan uzun yıllar rahat kullanırsın.önceliğin esatpak olsun.
esatpak baktım biraz okul ağırlıklı kaçıyor benim için öncelik biraz backpacker tarzı sırtçantası süslü olmasına lüzüm yok Sade olsun yeter