Şimdi Ara

Sırt Çantası

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
1
Favori
1.385
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar bana yeni bir sırtçantası lazım
    Kullanıcağım alanlar ;
    Okul Kitapları için , Şehirler arası veya Eşyalarımı koyma ihtiyacım oluştuğunda bana eşya çantası görevi görecek sırt çantası lazım tavsiyelerinizi alayım ?
    Hangi Markayı almalıyım veya bunu önerebileceğiniz ürün, web site varsa bekliyorum ..

• banada lazım,takip.
  • Normal sırt çantası değil mi? Yani eşya koymak demişsin, büyük bir çanta mı arıyorsun ? Benim yaklaşık 8 yıldır kullandığım bir sırt çantam var internette şu an bulamadım ama kaç yıl okulda kullandım, yolculuklarda kullandım çeşitli gezilerde, turlarda kullandım ve hala devam ediyorum ve sapasağlam, su da geçirmiyor, hala satılıyorsa aynısı tavsiye ederim tipi de çok güzel
  • Dostum ExSeLaNs35 Tam Senin Dediğin alanlarda kullanıcam bende ;
    Çantanın Marka ve Modeli ne ?
  • eastpak veya jansport marka alırsan uzun yıllar rahat kullanırsın.önceliğin esatpak olsun.
  • esatpak baktım biraz okul ağırlıklı kaçıyor benim için öncelik biraz backpacker tarzı sırtçantası süslü olmasına lüzüm yok Sade olsun yeter
  • Arkadaşlar Halen Arıyorum :)
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Targus notebook 15.6 çantası
    4 yıl önce açıldı
    ortopedik yastık önerisi
    12 yıl önce açıldı
    Motora sırt çantası
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bi tane galatasaraylı çantam var ama nette bulamadım. Havalı da duruyor hem okulda hem de lazım oldugu zaman dışarıda kullanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: muqmax

Sırt Çantası
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.