Şimdi Ara

Arabada takım çantası bulundururmusunuz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
23
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bulunduruyorsanız, anahtar takımı ve tornavidalar dışında ihtiyaç duyduğunuz bir şey oluyor mu?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Genelde dükkanda bulunduruyorum. Araç içinde ses gilan yapar diye araçta standart donanımda olan şeyler var.

• Her zaman ihtiyaç olacak bir şey değil, yer de kaplamasın ses de yapmasın, ben bulundurmuyorum.
  • Takım çantasında değilde poşetin içinde duruyor.Ayarlı anahtardan tut teflon banda kadar her şey var neyin ne zaman lazım olacağı belli olmuyor takım çantası yer kaplar bagajda krikoyu koymak için bir oyuk var oraya sığdırıyorum poşeti sıkıntı olmuyor
  • şarjlı vidalama
    yan keski
    karga burun
    pense
    kerpeten
    çekiç
    kurbağacık
    boru anahtarı

takım çantasına gerek kalmadan geniş bagajda rahat taşınabiliyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

şarjlı vidalama
    yan keski
    karga burun
    pense
    kerpeten
    çekiç
    kurbağacık
    boru anahtarı

takım çantasına gerek kalmadan geniş bagajda rahat taşınabiliyor

Kerpeten niçin tam olarak? Boru anahtarını büyük somun vida türü şeyler için tutuyorsunuz herhalde

Ayrıca wd-40 türü yağlıyıcı sprey bulundurmak iyi olur mu?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Çağdaş -- 23 Temmuz 2015; 11:06:37 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Çağdaş kullanıcısına yanıt
    kalın tel ve kanca kesmek için
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bagajımda ufak bir meyve sandığı var plastik tüm gerekli eşyalar içinde, şarjlı vidalama matkabı, ufak yankeski, pense, ufak çekiç, el feneri, powerbank, ilk yardım çantası, uyarı işareti ve yangın tüpü
  • arabayı tamamen söküp toplayacak herşeyi bulunduruyorum ben bagajda şahsen, nedense içim rahat etmiyor
  • Ewt aracimin bagajıda hazir büyük diye 22 lik tam dolu takim çantasını heryere gezdiriyorum.

• Her arabada olmalı. Ne kadar araba değiştirdiysek hepsinde var idi. İçinde her türlü tornavida,anahtar,kurbağacık, araba bujiliyse buji anahtarı,kerpeten, pense, bıçak, küçük çekiç... vs olmalı ne zaman lazım olacağı hiç belli olmuyor. Arabadan anlamayan, ufak tefek gevşeme gibi durumlarda kaputu açıp yardım çağıracak biriyseniz ufak tefek tornavida falan yeterli olur çünkü fazlası işinize yaramaz. (küçük düşürmek için söylemiyorum herkesin bir ilgi alanı bir kapasitesi var.) iyi günler
  • Aracın kendi takımı var onun haricinde çift uçlu tornavida ve pense var, daha da gerek yok.

• Yıldız düz bütün anahtarlar yan keski pense bıçak düz yıldız tornavida ve sigorta çekiç elektirik bandı ve aklıma gelmeyen bikaç şey daha var. Nede olsa ağırlık yapıyor yol tutuşu arttırıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi UzayMekiğineKafaAtanKedi -- 4 Eylül 2016; 18:14:04 >
  • Sıfır araba olsa bile bulunur bende. Uzun yol suprizlere gebe çakal ilçe esnafına yalvararak opulene kadar

• Var herzaman

• Bazı aletlere her zaman değil kırk yılda bir ihtiyaç olur, o zaman da hayat kurtarır..
    Ben tornavida anahtar cart curt gibi şeylerin yanında kablo bağı, tel, koli bandı, çakı, çakmak gibi şeyler de bulunduruyorum..

Örneğin bir yere park ettiniz, döndüğünüzde birisi gıcıklığına yan aynanızı kırmış, ayna yere doğru sallanıyor.. Eve aynasız mı döneceksiniz?
    Koli bandıyla iyice sarıp eski yerine sabitlerim, eve de tehlikesiz bir şekilde rahat rahat dönerim..

Ayrıca bagaja sığmayan yükleri sabitlemek için bol bol lastikli kanca bulundururum..

Ve bolca su.. Yer kaplamasın diye stepnenin etrafındaki boşluklara 2,5 litrelik petlerden birkaç tane koyuyorum..

Ayak pompası da şart.. Lastik patladı diyelim, stepneyi taktınız, ama bagajda beklerken havası inmiş olabiliyor.. Şişirip yola devam edilir..

Daha birçok gerekli şey var da saymayayım şimdi..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Polo da bulundururdum,birçok kez de işime yaradı ama şuanda bulundurmuyorum.

Olası durumlar için sadece elektrikli hava pompası var lastik için gerekirse diye.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PoloClassic75 -- 4 Eylül 2016; 22:50:47 >
  • Vida, tornavida, alyan, anahtarlar, plastik boru, kelepçe, direksiyon ve fren hidroliği, ampul vs.

• Çağdaş kullanıcısına yanıt
    jant kapaklarındaki kelepçeleri açmak için yan keskiden başka birşey bulundurmuyorum ama uzun yola çıkarken kurbağacık ayarlı pense normal pense tornavida vs. alıyorum 5-6 parça bir şey ne olur ne olmaz
  • UzayMekiğineKafaAtanKedi kullanıcısına yanıt
    kafayi takmışsınız yol tutuşuna. Acaba tamda ben bu yaziyi yazarken bir focus sahibi girdigi virajdan mutlu olarak cıkmışmıdır?

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.