Şimdi Ara

Sırt Çekme Aparatı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
1.080
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

• bunun işe yaraması için öncelikle buna uyumlu bir bench alman lazım. bu boru o benche girecek sonra da altına çalışmak için plaka alıcaksın. sırt büyük bir kas grubu olduğu için geliştirebilmek için ilk etap da olmasa bile bir kaç ay içinde vücut ağırlığın kadar plaka alman gerekecek ki plakaların kgsi 3lira falandı. yani hiç girme bu işe. git bir koridor barfiksi al.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kuros

bunun işe yaraması için öncelikle buna uyumlu bir bench alman lazım. bu boru o benche girecek sonra da altına çalışmak için plaka alıcaksın. sırt büyük bir kas grubu olduğu için geliştirebilmek için ilk etap da olmasa bile bir kaç ay içinde vücut ağırlığın kadar plaka alman gerekecek ki plakaların kgsi 3lira falandı. yani hiç girme bu işe. git bir koridor barfiksi al.

başka bir eve taşınma durumumuz var. ev kiralık. kapı barfikslerinden bahsediyorsan onlar okuduğum kadarıyla kapılara zarar veriyormuş. O yüzden alamam eğer bahsettiğin barfiks oysa.
    bir diğer yandan da o ağırlık plakaları eninde sonunda alacağım. Çünki spor salonu yerine evde çalışan birisiyim biliyorsun. 90 liraya 45 kilo(2x10kg 2x 7,5kg 2x5kg) alacağım evdede 20 kg'a yakın plaka var. 65 kilo vücut ağırlığım 85 kilo kaldı 20 kilo yani toplam 130 lira işimi görür.

Ha şimdi ben senin zıttına gitmiyorum. Benim için mantıklı olanları söylüyorum. Yanlış anlamanı istemem.

• eninde sonunda aldığın ağırlık plakalarını takıp takıp çıkardıkça takıp takıp çıkarmamaya başlayacaksın. Tecrübenin sesini dinle. kapı barfiksi değil koridor barfiksi diyorum ben.
  • quote:

eninde sonunda aldığın ağırlık plakalarını takıp takıp çıkardıkça takıp takıp çıkarmamaya başlayacaksın. Tecrübenin sesini dinle. kapı barfiksi değil koridor barfiksi diyorum ben.

http://www.hepsiburada.com/liste/delta-koridor-barfiksi-kapi-bari-130-cm/productDetails.aspx?productId=spordelta548&categoryId=27081598

bahsettiğin şey bu galiba. evin kordior mesafesini bi ölçeyim uygunsa alırım. :)

• aklın yolu bir yanlız takarken direk duvara takma araya kalın mukavva kes öyle koy sonra babanla papaz olma.
  • quote:

aklın yolu bir yanlız takarken direk duvara takma araya kalın mukavva kes öyle koy sonra babanla papaz olma.

malesef babam yok.

tamam onu da yaparım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    HAREKETLİ DUVAR ASKI APARATI
    17 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.