Şimdi Ara

Sırtım neden yamuk(ss)?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
8
Cevap
0
Favori
1.273
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar. Karın kasları asimetrikliği falan tamam da ilk defa bende böyle birşeye rastlıyorum. Sizce bu genetik mi yoksa orantısız yapılan hareketlerden falan kaynaklanıyor olabilir mi? Alttaki pump hali.

Sırtım neden yamuk(ss)?
    Sırtım neden yamuk(ss)?

• Skolyoz olabilir, eğer böyleyse squat deadlift shoulder press vs. Omurgaya yük bindirecek hareketler yapmamalısın. Hastaneye gidip skolyoz röntgeni çektir sanırım skolyozun var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam onlar benim en çok yaptığım hareketler.

• Ben de skolyoz sahibiyim fotoğraflardan gördüğüm kadarıyla skolyoz var ama çok ileri derece olduğunu düşünmüyorum ama yine de röntgen çekilmesi lazım çünkü skolyoz üç boyutlu bir eğrilik, internetten skolyoz testine bakıp kendine uygular mısın, yere doğru eğiliyorsun yazdığında görürsün zaten

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IKnightOnlineI -- 18 Kasım 2018; 13:21:24 >
  • Her insanın vucudunun sağı ve solu farklıdır. Ben göze batacak bir fark görmedim açıkçası.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi masterkame -- 18 Kasım 2018; 13:22:25 >
  • skolyoz olmayabilir de. sirtini kasmadan, ayakta durdugun, kollar serbest sekilde bir fotograf atabilir misin?

• Fitnessçilere biri Türkçe öğretsin:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.