Şimdi Ara

sis-sağnak-yağış-karlı-havalar dışında Gereksiz yere sis farı açıp arabasını pavyona çevirenler!!! (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
244
Cevap
0
Favori
12.188
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki

sis-sağnak-yağış-karlı-havalar dışında Gereksiz yere sis farı açıp arabasını pavyona çevirenler!!!

(En Son Oy Tarihi: 9.2.2017)
Giriş

Orijinalden alıntı: MERTERAK

Benim mesaj neden silinmiş anlamadım!

Kusura bakmayınız ama mesajınız silinmemişki... Bu konuda mesajınız sadece bu, başka yok.
  • orjinal sisler için söylüyorum, 2 küçük yeri aydınlatan fardan rahatsız oluyorsanız araba kullanmayın kardeşim ne kıl adamlarsınız
  • quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

Kusura bakmayınız ama mesajınız silinmemişki... Bu konuda mesajınız sadece bu, başka yok.

Ben yorum yapmıştım ama internet den kaynaklı sebepten dolayı sorun olmuş anlaşılan. Bence bu konudaki en büyük sebep her sayfa açılışında her pencere açılışında 8sn lik pirhana reklamı aylardır ezberledik artık eminim herkes rahatsız olmuştur bu duruma. Neyse konuyu fazla dağıtmadan mesajımı yazayım Araçlarda bulunan orjinal olan ön sis farları beni rahatsız etmiyor ama merceksiz xenon farlar ve arka sis farları aşırı derecede rahatsızlık veriyor. Arka sis farı açık bir sürücüyle mümkün olduğu kadar arka arkaya gitmemeye çalışıyorum ama kurtuluş yoksa bende uzunları açıyorum bazıları anlayabiliyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: set

quote:

Ben yorum yapmıştım ama internet den kaynaklı sebepten dolayı sorun olmuş anlaşılan. Bence bu konudaki en büyük sebep her sayfa açılışında her pencere açılışında 8sn lik pirhana reklamı aylardır ezberledik artık eminim herkes rahatsız olmuştur bu duruma. Neyse konuyu fazla dağıtmadan mesajımı yazayım Araçlarda bulunan orjinal olan ön sis farları beni rahatsız etmiyor ama merceksiz xenon farlar ve arka sis farları aşırı derecede rahatsızlık veriyor. Arka sis farı açık bir sürücüyle mümkün olduğu kadar arka arkaya gitmemeye çalışıyorum ama kurtuluş yoksa bende uzunları açıyorum bazıları anlayabiliyor.

Problem değil...

Anket sonucuna bakıyorumda çoğunluk ''Orjinal olursa gözümü almıyor'' demiş. Bendeki orjinal olduğu halde açmıyorum rahatsızlık veririm diye. Sonuçta sis farı pek aydınlatmıyor,sadece aracın hemen önünü ve yanları aydınlatıyor. Şehir içinde yakmanın pek anlamı olmuyor.

Ben esas arkadaki sisleri yakanlara sinir oluyorum. Onlar felaket alıyor gözü...

• Onları biçoğunun kafaları dumanlı..dışarıyıda öyle sanıyolar muhakkak..
  • Kia Sportage 2011 Diesel 2.0 AT kullanan bi dangalakta sisleri açıp geziyomuş haberiniz ola
  • Nasıl insanları böyle sınıflandırabiliyorsunuz?"Ezik kıro" ne biçim bir hakarettir.Resmen şahin doğan kullananları alt seviye ilan etmişsiniz.Herkesin sizin gibi altında 2.0 dizel arabası yok.Sis farı açmalarından şikayetçi olabilirsiniz ama "ezik kıro"demek çok ağır bir hakaret.İnsanları sizden aşağıda görmek ne kadar doğru bir düşünün derim.Hem konu sis farı açmaya gelene kadar bence bu ülkede konuşulacak çoooook konu var...
  • quote:

Orijinalden alıntı: selinta

orjinal sisler için söylüyorum, 2 küçük yeri aydınlatan fardan rahatsız oluyorsanız araba kullanmayın kardeşim ne kıl adamlarsınız

+150000
  • quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Nasıl insanları böyle sınıflandırabiliyorsunuz?"Ezik kıro" ne biçim bir hakarettir.Resmen şahin doğan kullananları alt seviye ilan etmişsiniz.Herkesin sizin gibi altında 2.0 dizel arabası yok.Sis farı açmalarından şikayetçi olabilirsiniz ama "ezik kıro"demek çok ağır bir hakaret.İnsanları sizden aşağıda görmek ne kadar doğru bir düşünün derim.Hem konu sis farı açmaya gelene kadar bence bu ülkede konuşulacak çoooook konu var...

bir dahakine konuyu açan arkadaş senden izin alır öyle açar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cagrimir

quote:

Orijinalden alıntı: kagan12312

Nasıl insanları böyle sınıflandırabiliyorsunuz?"Ezik kıro" ne biçim bir hakarettir.Resmen şahin doğan kullananları alt seviye ilan etmişsiniz.Herkesin sizin gibi altında 2.0 dizel arabası yok.Sis farı açmalarından şikayetçi olabilirsiniz ama "ezik kıro"demek çok ağır bir hakaret.İnsanları sizden aşağıda görmek ne kadar doğru bir düşünün derim.Hem konu sis farı açmaya gelene kadar bence bu ülkede konuşulacak çoooook konu var...

bir dahakine konuyu açan arkadaş senden izin alır öyle açar.

Tamam.
  • ya hadi ön sis farını görüntü için yakıyorlar. şu arka sis farını niye açarsınız arkadaş?
  • BU tiplerden nefret ederim benim önüme geçmesini bekler arkasına geçip sellektör yaparım içimden inşALLAH sağa geçmez derim ve uzunları yakıp kör ediyorum.......
  • Önce uslubnuzu değiştirin sonra konu açın

Uzun yolda gece karanlık yolda bende açıyorum sis farımı

gayette güzel oluyor
  • Gereksiz yere sis farı açanlara kıro demek doğru olmaz ama cahil, bilgisiz, eğitimsiz, gösteriş meraklısı gibi şeyler denilebilir. Öncelikle sis farının bir güvenlik donanımı olduğunu ve görüş mesafesinin azaldığı zamanlarda kullanılması gerektiğini bilmek gerekir, amacı dışında kullanılan sis farı diğer sürücüleri olumsuz yönde etkiler.

Sis farı nedir, nelerden oluşur ?, Hangi ampuller kullanılmalı ? Ne zaman kullanmalı ?

http://www.geceucusu.com/index.php?showtopic=2413
  • Karşıdan sis farıyla gelenlere uzunları açıp karşılık veriyorum çok zevkli oluyor gibi çocukça yaklaşımlara girmeyin...

Onun arkasından efendice aracını süren ya da sizin önünüzde giden aracı da rahatsız edersiniz onunla birlikte. Geçene kadar bir kaç saniyeliğine dayanın, yoksa yapacak bir şey yok.

Dün akşam arkamdan bir araç geliyordu, zenon farları var ancak uzunları mı açık yoksa çakma zenon mu bilmiyorum, pek anlamam o işlerden ama o kadar rahatsız ediyordu ki anlatamam. Bir de ışıklarda durdum tam arkamda durdu şerefsiz, Yeşil yansa da basıp kurtulsam diye sabırsızlanıyorum, en son dayanamayacak gibi oldum tam kapıyı açtım araçtan inip ya farlarını kapa ya da arakamdan s...r git diyecektim bir anda yeşil yandı kapıyı kapadım yardırdım gittim.
  • Bu araçlar yıllarca yükünüzü çekti, görüyorum ki halada çekmeye devam ediyor. Ego tatminine devam. Umarım o aşağıladığınız araçların yardımına bir gün yolda muhtaç kalmassınız.
  • Görmemiş bir toplumun yansımalarından biri...
    Ulan araba aldım işte daha çok fark edileyim havam olsun kaygısı...
    Xenon takarken düşünmez, birisi 600-800 TL iken taktırdığı neden 60-100 TL hadi karşı tarafın gözünün içine ediyor kendiside bir halt göremiyor, aklı sıra arabası gösterişli oluyor ama sadece kendi IQ seviyesidne olanlara zaten oda onlara yetiyor...

Ayrıca şu faları ayarsız yada teki bozuk gezen tipler, o arabayı çalıştırmaya gücün varsa 15-20 TL'lik masraftan neden kaçıyorsun, bazılarıda telafi etsin diye sisleri açıp dolaşır.. Keşke denetimler daha sık olsa ve bu araç ikaz ışıklarına verilen cezalar bir kaçına çıksa o zaman görürüm gözü alıyormu almıyormu muhabbet yapabilirlermi dar düşünceliler.. Gerçi sadece bu değil tüm cezalar en az 5 katına çıkarılmalı..
  • quote:

Orijinalden alıntı: E.S 43

Bu araçlar yıllarca yükünüzü çekti, görüyorum ki halada çekmeye devam ediyor. Ego tatminine devam. Umarım o aşağıladığınız araçların yardımına bir gün yolda muhtaç kalmassınız.

+1 Aracımın aküsü bittiğinde bana yardım eden adamın şahini vardı ve arabayı çekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kagan12312 -- 19 Kasım 2011; 20:00:13 >
  • Aracımı Kayseri'den aldım İstanbul'a getirirken Bolu'da felaket sis vardı. Benim aracımda sis farı yoktu. O şekilde zar zor geldim ertesi gün sis farı taktırdım.

Taktırdıktan sonra bir kere açtım gece baraj kenarı balıktayken onda da akü bitti

Keşke her amacı dışında kullanana benim başıma gelenler yada benzeri şeyler gelsede bu kötü alışkanlıktan kurtulsak

Ayrıca çakma ledler daha fena, sisler ayarsız olursa rahatsız ediyor ama çakma led her türlü rahatsız ediyor. Umarım bununla ilgili bir kanun çıkar en kısa zamanda...

• Ben şöför olarak kullanmasamda ön sis farından hiç rahatsız olmuyorum.

Arka sis farı çok rahatsız edici fakat ön etmiyor eğer orjinalse.Çakma xenon'lar,saçma sapan ledler daha çok rahatsız ediyor.
  • 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.