Şimdi Ara

Şişmanlık bir hastalıktır

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
423
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Aynanın karşısına geçtiğinizde kendinizi beğenmiyorsanız, tartıya çıkmaktan korkuyorsanız, bir davete ya da toplantıya katılacağınızda rahatsızlık duyuyorsanız, “Giyecek hiçbir şeyim yok” diyorsanız, artık harekete geçmenin vakti gelmiş de geçiyor demektir!

Şişmanlık bir hastalıktır

Aslında zayıflamaya karar vermek ve zayıflama projesini uygulamak BEŞ aşamadan oluşur.

Birinci aşamada kişi bunu zihninde tasarlamaya başlar, ikinci aşamada kendini hazırlar, üçüncü aşamada nasıl zayıflayacağı ile ilgili araştırma yapar, dördüncü aşamada araştırmalar sonucu ulaştığı, onu zayıflatacağına inandığı sistemi uygulamaya başlar, beşinci aşamada ise uyguladığı sisteme uygun bir “koruma” dönemine girer.

Kalıcı olarak kilo verememenin nedeni beşinci aşamada aranmalıdır!

Yani kişi zayıflamak için uyguladığı yöntemi diyet, egzersiz veya ürün ömür boyu kullandığı bir sisteme dönüştüremezse tekrar kilo almak kaçınılmaz olur.

Kalıcı olarak kilo vermek istiyorsanız uyguladığınız sistemi ömür boyu sürdürebilmeniz gerekir. Örneğin bir hap kullanarak zayıfladığınızda, hapı bırakırsanız kiloları geri alırsınız; protein diyeti yaparak zayıfladığınızda, normal hayata dönüp bir tabak mantı yerseniz tekrar kilo almaya başlarsınız; bir zayıflama bandı kullanıp zayıfladığınızda, bandı çıkarırsanız yine kilo alırsınız. Demek ki tekrar kilo almak için diyet ve zayıflamayla ilişkinizi ya hep ya hiç diyerek ayırmamanız gerekir. Uyguladığınız sistem hep devam etsin ki verilen kilolar kalıcı olsun. Sayarak kalıcı zayıflamada, formül bir aşağı bir yukarı hep aynı şekilde devam ettiği için, eğer hasta sayarak yemeye devam ederse, bir daha geri kilo alımı olmaz. Yani hasta ömür boyu kalıcı zayıflamayı başarmış olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi is fikirleri -- 13 Temmuz 2014; 20:01:39 >

• hastalık değil tercih veya yaşam tarzı
  • Doktora gitmek şart ben 5 ayda 93 lerden 78 lere indim simdi yasam sekline donusturdum cips kola yerine kuru kayisi kuru uzum ayran felan iciyorum zayif olmak gibisi yok 8 kilom daha var beslenmeyi ogrendim kolestrol tansiyon nabiz vucut yasi hersey normale döndü ayda 75 diyetisyen parasi veriyorum vucudumun herseyine bakiyor yag su kemik kan degerleri vs diyette ictigim neskafeyi diyetten once kac seker var deseler 5 derdiim ama inanin seker yok seker yemeye yemeye dildeki agilayacilar bile normale dondu sekersiz kahveden 5 seker tadi aliyorum salatadan yag sos tadi alirdim simdi domates sogan salatalik biber tadi aliyorum sosu yagi yarim tatli kasigi koyuyorum gunde 6 gr yağ hakkim var. hersey elinizde sismanlik aileden genetik felan degil yenebilirsiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • şişmanlık hastalık değil hastalıkların anasıdır hattaa.kanser diyabet her türlü hastalıkta obezitenin etkisi vardır muhakkak
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.