Şimdi Ara

Sistem açığı (sistemsel hata)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Dilaver Çelimli -- 20 Haziran 2021; 13:48:25 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Hiçbir firma kimsede kuruşunu bırakmaz. Çok kurcalamayın bence yoksa ay sonu cüzi bir miktarda fatura gelmeyebilir.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 2002 ile 2006 yılları arasında telsim ve turkcell'in sistem açığı sayesinde 1000 tl gelmesi gereken iki hattımın faturaları 100 tl geçmezdi hey gidi yıllar. Kızın hattı turkcell ben telsim numaramı verirdim aradığımda uzun konuşurdum karşı taraf ya sana fatura çok gelecek diyordu ben de gelsin senden önemli mi diyordum, aynı şekilde telsim hattı olan kıza turkcell numaramı veriyordum 😁

• krkmz1666 kullanıcısına yanıt
    Konuyu ve mesajları sildim hocam

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Türbülans Havayolları A.Ş T kullanıcısına yanıt
    Hızlı zamanlarınızmış hocam

• 2005 senesiydi konuştuğum bir kız vardı maddi durumu iyiyidi, bana diyordu ya bak sana fazla fatura geliyor ben arayayım yok olmaz diyordum. Birgün telsim bayisine gidiyor faturamı ödeyecek adam 72 tl diyor, tabi bizimki şaşırmış nasıl olur günde 10 kere arıyor, akşam en az 2 saat konuşuyor onlarda biz bilemeyiz demişler. Beni baya bi sıkıştırdı en sonunda söyledim, o da kullanmaya başladı en sonunda 2006 da hem turkcell hem de telsim açığı kapattılar

• olay ne merak ettim. açığın nasıl yapıldığıyla ilgilenmiyorum, ne fayda sağlıyor?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • __kadıköyRAP__ kullanıcısına yanıt
    Reis olay şu paket alıyorsun 2 dk içinde iptal edersen ücret yansımıyormuş faturaya ve bedava aylık 20 gb kullanım sağlanıyormuş

• Büyüyü bozdun üye 7gün ceza aldı senin yüzünden   

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • krkmz1666 kullanıcısına yanıt

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.