Şimdi Ara

sistem açılışta kitleniyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
449
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

sistem cel700 soket işlemciye sahip asus p3 anakartlı 256 sd ram li bir sistem.sistem açılışta dos ekranı geliyor.sonrasında ram sayılıyor.ardından sistem kitleniyor.ya da del tuşu ile bios a düşüyorum birkaç menu gezdikten sonra ki bu sure maximum 7 sn yine kitleniyor sistem.anakart pil i çıkarma ya da cmos sıfırlama yaptım.ram i değiştim.cpu fanını kontrol ettim.bi problem yok.

başka neden kaynaklabbilir?yardım lütfen....

• sisteme yeni taktigin bi donanim parcasi var mi ?
  • hayır dostum yok o şekilde çalışan bir sistemdi.extra bişi yok hatta ekran kartı hariç geri kalan ses ve etherneti sokup öle de denedim
  • o siyah ekranda bi mesaj veriyor olmasın ?
  • hayır herhangi bir mesaj yazmıyor.şimdi anakartı kasadan sokup oyle deniycem belki şase yapıyordur ne bilim.bide dışarda deniyim.
  • evet biraz uğraştım ama hallettim arkadaşlar bu saatte de olsa.teşekkurler yardımlar için.

iyi geceler
  • ram sorunu olabilir mi ?
    ramin mhz leri uyumlu mu anakrtina ?

2 ram kullaniyorsan uyuşma sorunu olabilir...biosdan da bi ram mhz lerini kontrol et...bazi boardlarda da uyuşma sorun var ..

ben ram derim
  • Slaughter7 arkadaş sorunumu hallettim demişsin güzelde. Sorun nerdeymiş onu belirtmemişsin. bu gibi sorunla karşılaşan arkadaşlarda ögrenmiş olurdu. Ramler yerinemi oturmamış?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.