Şimdi Ara

Sistem açılmıyor mavi ekran hatası ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
815
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar çok acil yardımıza ihtiyacım var.3.5 saat te halletmemiz gerekiyor.Bugün karşı komşunun oğlu leptopunu getirdi babası şifre koymuş onu kırmadan görmem için bende Elcomsoft System Recovery Professional v3.0 adlı programı indirip cd ye yazdım pc yi açarken cd yi görmedi bu yüzden bende bios a girip sadece sıralı olanlardan cd yi 2. sıradan 1. sıraya aldım başka hiçbişey yapmadım şimdi pc açılmıyor mavi ekran hatası geliyor çocukta yanımda ağlıyor.bi yardım edin lütfen.
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• şimdide ekrana görüntü gelmiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yakışıklı Adam -- 10 Mayıs 2013; 16:50:26 >
  • mavi ekranda eğer bir çok uzun yazı varsa büyük ihtimalle bilgisayarın bir paraçsını yakmış bulunmaktasınız ama kısa yazılarsa tekrar biosa girip boot menusunden bilgisayar açılma sırasında hardiski 1.kısma getirdiğinizde sorun düzelcektir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burty123

mavi ekranda eğer bir çok uzun yazı varsa büyük ihtimalle bilgisayarın bir paraçsını yakmış bulunmaktasınız ama kısa yazılarsa tekrar biosa girip boot menusunden bilgisayar açılma sırasında hardiski 1.kısma getirdiğinizde sorun düzelcektir.

düzelttim reset attım ama şimdide görüntü gelmiyor.
  • neresinin görüntüsü gelmiyor windowsunmu
  • quote:

neresinin görüntüsü gelmiyor windowsunmu

ekran gelmiyor şuanda.
  • bios acılmıyormu ?
  • quote:

bios acılmıyormu ?

ekran gelmiyor kardeş şimdi gittim burda büyük nir bilgisayar tamircisine sordum büyük ihtimalle format atılcak dedi ama yinede bi bakalım dedi.
  • allah bin belası versin o bilgisaayr biliyorum diyen ve dükkan acan adamlardan nefret ediyorum ... her şeye format ver 30 20 tl atayım format başka birşey bilmiyorlar..

soruna gelince ramlerden olabilir.. hdd den olabilir ... bios pilini bul ve onu cıkar sıfırlasın 5 10 dk bekle...daha sorna tak denemeye devam et..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.