Şimdi Ara

sistem çöktü-logmein

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
12
Cevap
0
Favori
1.870
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistemime logmein kuruyorum , kullanıyorum.Akşam bilgisayarımı kapatıp gidiyorum sabah gelip bilgisayarımı açtığımda sistem normal bi şekilde açılmaya başlıyor hiç bi hata vermiyor.Ancak bilgisayar monitöre görüntü vermeyi kesiyor bi süre sonra.
    Bende doğal olarak formatlıyorum.Logmeinin yüklediği program bu sorunu vermesine neden oluyor.Bu sorunun cevabı aslında format değil ama nasıl düzelteceğimide bilmiyorum.Bu olayla karşılaşan arkadaşlarımız var ise eğer burada benimle paylaşırsanız sevinirim.

• logmeinin clientı goruntu problemi vereceğini zannetmiyorum, ondan olduguna nasıl karar verdiniz?
  • LogMeIn programında gizlilik amaçları için gerekli görlmüş bir özellik bulunuyor. Kaynak ve/veya Hedef bilgisayarların ekranını karartmaya yönelik bu özellik ves'ilesi ile, bilgisayarlardan herhangi birinin başına geçecek 3ncü kişilerin uzaktan kontrol işlemlerinizi görsel olarak takip etmesinin önlenmesi amaçlanmış.

İlgili özelliği kontrol edebilmek için; "Preferences" -> "Remote Control settings" -> "Blank the host's monitor" seçimini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz.

Açıklayıcı olması ümidi ile...
    Es'en kalınız.
  • Logmeinden olduguna eminmim genelde dısarıda isim oldugu zaman logmeini kurup gidiyorum gece yarısı gelip sistemimi kapatıyorum sabah actıgımda calısmıyor bu sadece logmeın kurdugumda basıma geldi.Logmein'den kaynaklı olduguna %100 eminim.

TA2DF Arkadasım İlgili özelliği kontrol edebilmek için; "Preferences" -> "Remote Control settings" -> "Blank the host's monitor" seçimini dilediğiniz gibi ayarlayabilirsiniz. Bunu nasıl yapabileceğimi biraz daha acarsan çok makbule geçer.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yesildev -- 3 Nisan 2008; 12:33:44 >
  • Sorun programdaysa başka bir prog dene. Ben bi araştıriyim bulunca sana bir kaç öneride bulunurum. şimdilik şunada bir bakabilirsin > XPUNLIMITED

Uzaktan erişim programları hiç bir zaman güvenli değildir!! Bu gibi programları kullanırken her zaman şunu öneririm

c:>windows>system32>services açtığın hizmet sistem yöneticisinde aşağıda vereceğim şu seçeneği engelle >

1- Uzaktan kayıt defteri: Bu senin uzak iletişim üzerinden kayıt defterinde değişiklik yapılmasını sağlar. Bunu engelle (yani devredışı bırak)

Bunlar sana yeterli gerisine dokunma hata oluşabilir. Birde kullanmıyorsan otomatik win güncellemeyi devre dışı bırak bu ağ üzerinde güncelleme sırasında seni yavaşlatmasın diye. Kolay gelsin

Başka ufak tefek ayarlarda var hatırlarsam buraya yazarım. Birde ağda kullanım üzerinde sadece gerekli dosyaları paylaşıma aç diğerlerini kapat. Sonra bir hatada başına dert olabilirler kanımca.

Kolay gelsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GHOSTRIDER -- 3 Nisan 2008; 13:07:24 >

• logmein i uzun zamandır kullanırım ilk defa böyle bi şikayet duyuyorum... şahsen ben şimdiye kadar logmein kaynaklı hiçbir problem yaşamadım bilgisayarımda. arkadaşın dediği ayarlarda logmein e ilk girişte remote kontrol un olduğu yerde, oradan rahatlıkla girip kişisel ayarlamaları yapabilirsin...
  • Bunuda deneye bilirsin ayrıca bunun bir artısı var gibi : Logmeinde dosya transferi ücretli sürümde mevcut. Teamwieverde ücretsiz sürümdede var. Bu açıdan iyi

Burdan ulaşa bilirsin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    FreeNas için sistem ?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Bu program daha onceki xp cd ile herhangi bi sorun yasatmıyordu yeni formatladıgım xp cdsinde yuklu olan bı cok program var muhtemelen onlardan bırı ıle cakısıyor ve ekrana goruntu veremıyor. Nedeni bu ancak çözümü ne onu araştırıyorum. Aslında remote kullanıyorum ama bazı bilgisayar ve kısıtlı ınternetlerde örneğin ( M.E.B) internetinde radmin kullanılamıyor logmeinide M.E.B gibi sınırlı bağlantı kullanan yerlerde bulunduğumda kullanıyorum.Bakalım çözümü bulabilecekmiyiz ilginiz içinde çok çook teşekkür ederim Sorunu hala çözebilmiş deilim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: GHOSTRIDER

Bunuda deneye bilirsin ayrıca bunun bir artısı var gibi : Logmeinde dosya transferi ücretli sürümde mevcut. Teamwieverde ücretsiz sürümdede var. Bu açıdan iyi

Burdan ulaşa bilirsin.

TeamViever in yeni 3.5 versiyonunu aşağıdaki linkten indirebilirsin... ayrıca programın 3,6 beta versiyonu var.

http://www.teamviewer.com/download/TeamViewer_Setup.exe

• arkadasim senin sorunun ekran karti güncel driverini indirip kurarsan sorun kalmaz saygilarimla
  • değerli arkadaşlar bütün önerileri okudum,ancak hala çözüm bulunamamıs anladıgım kadarıyla.
    ben de aynı sorunla karşılaştım..logmein iş yerindeki iki ayrı pc de çok güzel çalışmasına rağmen
    evdekı pc ye kurdugum zaman reset durumunda ekran açılmıyor.sorunu yaşayan arkadaşımız sorununu halletmiş mi halletmişse buraya yazarsa sevinirim .tşk ederim
  • arkdaşalr aynı sorun bendede oldu 2 bilgisayarımda açılmıyor logmein yüzünden:( ama çözümü buldum

bilgisayarı güvenli kip te açıyorsunuz ozaman açılıyor
    güvenli kipte açıldıktan sonra donanım ayarlarından ekran kartınızı ve logmeinin kurduğu ekran kartını kaldırıyorsunuz.
    sonra bilgisayarı yeniden başlatıyorsunuz ve ekran karttınızı yeniden kurmanız gerekiyor daha sonra logme ini kaldırıp bidaha kurmuyorsunuz:)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.