Şimdi Ara

Sistem gereksimlerim ve oynayamamam

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
229
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaşlar benim sistem gereksinimlerim biraz olsa iyi yani benim oynayabiliceğim oyunlar felan derken ben hiçbir oyunu düzgün oynayamıyorum ya internet kafeye gidiyorum ordaki sistem gereksinimleri benim sistemimden düşük ama nedense içinde 100 tane veya daha fazla oyun ve kasmadan oynama olayı var benim bilgisayarımda maalesef ne oynarsam oynayim fazlasıyla kasılıyor format çözüm demeyin fazlasıyla yaptım directx derseniz son güncellemem ve tüm driverlar son güncellemede özellikle ekran kartı driveri son güncellemede belirteyim kimse çözüm olarak bunları söylemesin rica etsem oynayamadığım oyunlar arasında assasins creed crysis, most wanted 2 bunun gibi oyunlar işte farcry bile oynayamıyorum kasıyor arkadaşlar bu sistem ile ne yapabilirim yardımcı olurmusunuz ayrıca tüm oyunları low da oynuyorum kasıyor diye low da bile kasıyor .

SİSTEM :
    NVİDİA GT540M 2GB
    Intel(R) Core(TM) i5-2410M CPU @ 2.30GHz (4 CPUs), ~2.3GHz
    8192MB RAM
    DirectX 11
    Intel(R) HD Graphics Family 2GB
    500 GB HARDDİSK

+ OLARAK BİLGİSAYAR KASA DEĞİL LEPTOP LG A520 XAC5BT RAM BEN YÜKSELTTİM BİLGİNİZE ..
    CEVAP VEREN VE OKUYAN HERKESE ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER

• Büyük ihtimal oyunlar intelin ekran kartıyla çalışıyordur. Googleda araştırırsan oyunları harici ekran kartıyla nasıl çalıştıracağını bulabilirsin. 540m de iyi sayılmaz ama lowda da kasmaması lazım. Ayrıca oynadığın oyunlar korsansa son çıkan yamalarına kadar yüklemelisin.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.