merhaba arkadaşlar, laptobumda sistem geri yüklemeyi açamıyorum, daha önceden açılıyordu. ayrıca tarayıcımda sapıttı. google girince taktuk.net diye başka bi sayfa açılyor. İnternet seçeneklerinden giriş sayfasını değiştiremiyorum. Sistem korumasını açıp sistem geri yükleme yapamıyorum. işletim sistemim windows 7 . Bu sorunu nasıl çözebilirim? Şimdiden yardımlarınız için teşekkürler...
aynı sorun bende de çıktı geri yüklenmiş dosyamı sildi.google taktuk.net diye açılıyor.gerçi ben onu boş sayfa yaptım ama adres çubuğuna herhangi bir site yazsam taktuk.net olarak google acılıo orada aratıp anca girebiliorum.win 7 64 bit benimde laptop um bunu nasıl düzelticez ? sanırım virüs tabanlı birşeyler bulaştı kaspersky i kurdum ama sorun bulamadı hala öyle devam ediyor
Aynı sorun bendede var laptop wista 64bit. tatktuk.net giriş sayfası oldu değiştrilemiyor internet seçeneklerindeki yerinde pasif durumda
regedit e gireyim dedim "bilgisayaranızı etkileyen kısıtlamalar nedeniyle bu işlem iptal edildi. lütfen sistem yöneticinize başvurun" diyor
Arkadaşlar yardımlarınızı bekliyoruz.
Malwarebytes' Anti-Malware diye bir program var arkadaşlar onu indirip derin arama yapıldığı zaman sorun ortadan kalkıyor.regedit e giriliyor.ben başlangıç sayfamı hallettim fakat diğer bölümlere girerken yine taktuk üstünden gidiyor hala.neyse adım adım
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme