Şimdi Ara

Sistem geri yükleme yapamıyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
1
Favori
853
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem geri yükleme yapamıyorum windows 8 pro korsan kullanıyorum resim aşşaıda
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >

• merhaba

Windows güvenli kipte açıp sistem geri yüklemeyi oradan yapmayı dener misin. umarım işe yarar.

saygılar..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Cyber

merhaba

Windows güvenli kipte açıp sistem geri yüklemeyi oradan yapmayı dener misin. umarım işe yarar.

saygılar..

dediğini anlamadım tam olarak acıklarmısın windows güvenli kipte nesıl acıcam acıklarsan sevinirim Sagol
  • Bilgisayarını yeniden başlat. Yeniden başlattığında F8 tuşuna sürekli bas. Güvenli modda açılacaktır. Ama şimdiden söyliyeyim windowsun geriyükleme sisteminin bugüne kadar hiç işe yaradığını görmedim. Size tavsiyem temiz bir format attıktan sonra, yüklemelerinizi yaptıktan sonra Acronis True İmage programı ile yedek almanız. Hayat boyu format atmaktan kurtulacak ve 20 dakika içinde tüm yedeğinizi geri yüklemiş olacaksınız. Saygılarımla.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfkrt

Bilgisayarını yeniden başlat. Yeniden başlattığında F8 tuşuna sürekli bas. Güvenli modda açılacaktır. Ama şimdiden söyliyeyim windowsun geriyükleme sisteminin bugüne kadar hiç işe yaradığını görmedim. Size tavsiyem temiz bir format attıktan sonra, yüklemelerinizi yaptıktan sonra Acronis True İmage programı ile yedek almanız. Hayat boyu format atmaktan kurtulacak ve 20 dakika içinde tüm yedeğinizi geri yüklemiş olacaksınız. Saygılarımla.

bilgisayarı yeniden başlat butonuna tıkladıktan sonramı hep f8 e basıcam
  • quote:

Orijinalden alıntı: mstfkrt

Bilgisayarını yeniden başlat. Yeniden başlattığında F8 tuşuna sürekli bas. Güvenli modda açılacaktır. Ama şimdiden söyliyeyim windowsun geriyükleme sisteminin bugüne kadar hiç işe yaradığını görmedim. Size tavsiyem temiz bir format attıktan sonra, yüklemelerinizi yaptıktan sonra Acronis True İmage programı ile yedek almanız. Hayat boyu format atmaktan kurtulacak ve 20 dakika içinde tüm yedeğinizi geri yüklemiş olacaksınız. Saygılarımla.

bn güvemli modda baslattım bu sefer yerel disk c de hata var diyo sorunları windows buldu onar diyeyimmi bnm windowws 8 pro korsan onarmayı yapsam windowsa bişi olurmu resim aşağıda.. lütfen yardım edin ya

• BILGISAYARINIZI DUZENSIZ SEKILDE ARD ARDA ACIP KAPATIN OTOMATIK ONARIMA AL SİSTEM GERI YUKLEMEDEN PERFORMANS ALAMASSIN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Onarım yaptığında birşey olmaz merak etme.
    Senin aldığın hata geri yükleme ile ilgili. Windows maalesef geri yükleme noktası oluştururken hep hatalar oluyor. Seninde gördüğün şey hatalı yedek alamdan kaynaklanıyor. Başka bir geri yükleme noktası varsa ordan geri yükleme yapmayı deneyebilirsin. Bu arada geri yükleme yapmadan önce önemli dosyalarını başka bir yere (USB veya Hardisk) kaydet. Birde sorunun tam nedir anlatırsan cevap bulabiliriz belki. Neden sistem geri yükleme yapmak istiyorsun?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mstfkrt -- 29 Aralık 2014; 12:19:03 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.