Şimdi Ara

Sistem hızında ekran kartının önemi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
355
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

ATI HD 5570 Ekran kartına sahibim. Öncesinde GeForce 8500 GT kullanıyordum. 8500 de bilgisayarımda kasmalar olmuyordu oyun oynarken müzik dinlerken kesiklikler meydana gelmiyordu. Kasamın powerı 400 Watt. Ekran kartı için 400 Watt az olabilir ve yavaşlamalar meydana getirebilir diye düşündüm. Sizcede bu yüzden olabilir mi ve yeni bir power almalı mıyım?

İşlemci: Intel Core 2 Duo 2.20 Ghz
    RAM: 4 GB
    Ekran Kartı: ATI HD 5570
    Anakart: BIOSTAR P4M900-M7

• 400 watt psu 5570 kart için fazla fazla yeterli gelir.

sıcaklıkları kontrol edermisin,işlemci ve ekran kartı
  • amd hd6570 ekran kartına sahibim yalnız oyunları 3d oynayamıyorum bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz şimdiden tşekkürler
  • quote:

Orijinalden alıntı: gladio22

amd hd6570 ekran kartına sahibim yalnız oyunları 3d oynayamıyorum bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz şimdiden tşekkürler

Kartdaşız.

Bu ekran kartı ile ciddi bir oyun oynayamazsınız maalesef. Zayıf bir ekran kartıdır.
    Eski oyunları veya yeni oyunları düşük ayar ve çözünürlükte oynarsınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi melikulupinar -- 5 Nisan 2013; 15:45:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

quote:

amd hd6570 ekran kartına sahibim yalnız oyunları 3d oynayamıyorum bu konuda beni bilgilendirebilirmisiniz şimdiden tşekkürler

Kartdaşız.

Bu ekran kartı ile ciddi bir oyun oynayamazsınız maalesef. Zayıf bir ekran kartıdır.

crysis 2 de 3d ayar sekmesi kapalı işle görmüyor o kadar uğraştım smartdoctordan ama yine açamadım o sekmeyi
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: melikulupinar

quote:

Kartdaşız.

crysis 2 de 3d ayar sekmesi kapalı işle görmüyor o kadar uğraştım smartdoctordan ama yine açamadım o sekmeyi

3d için ekran kartının ayarlarından açman gerekiyor olabilir önce, sonra 3d direkt olarak %50 yavaş çalışmasına sebep olur, verimsiz olur çok.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.