Şimdi Ara

Sistem İçin Tavsiyeleriniz?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2
Cevap
0
Favori
660
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba. bir iki hafta içerisinde almayı düşündüğüm sistem aşağıda,

CPU - INTEL I5 4670K
    Anakart - ASUS Z-87 PRO
    RAM - GSKILL RipjawsX 8 GB (2X 4GB) DDR3 1600 MHZ RAM CL9
    Ekran Kartı - EVGA GTX 760 (2GB, GDDR5, PCI Express 3.0)
    SSD - Sandisk Ultra Plus 128 GB G26 (Elimde var değiştirme şansım yok.)
    Kasa - Cooler Master HAF 932 Full Tower
    PSU - Seasonic M12II-750 80Plus Bronze 750W Single Rail Modüler Güç Kaynağı

Şu an kullandığım bilgisayardan da 1,5 TB lik samsung hdd takacağım ek olarak. CPU şimdilik yeterli olacağı için OC parçaları düşünmedim. Belki işlemci fanı ekleyebilirim. 1 yıl içerisinde sıvı soğutma sistemi de eklemeyi düşünüyorum. 1080p çözünürlükte oyun oynayacağım için GTX 770 gereksiz geldi. Bir de EVGA GTX 760 kartı İngiltere'den 650 TL civarına alabiliyorum. İleriye yönelik, elim biraz daha rahatladığında GTX 760 x 2 olarak SLI denemesi de yapmayı düşünüyorum. Veya kartı da daha üst modelle değiştirebilirim şimdilik bilemiyorum. O açıdan kasa ve psu ayrı ayrı güvendiğim markaları tercih ettim. Fiyat olarak belirttiğim parçaların aralıklarında, veya f/p olarak tavsiyeleriniz olursa, benimle paylaşırsanız sevinirim.

• Her şey iyi ama SSD - Sandisk Ultra Plus 128 GB G26 (Elimde var değiştirme şansım yok.) Değiştirebilirsen bilgisayarın daha iyi oyun performansı olur 500 gb benımkıde 128 dı 6 ay da farkettırıyor hem ıs hem oyun ıcın kullandıgımdan dolayı sen sadece oyun ıcınmı kullanacaksın ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Uygun sistem için tavsiye
    5 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.