Şimdi Ara

Sistem İyi Fakat Kasıyor..

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
299
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • SLM ARKADAŞLAR BENİM BİLGİSAYARIMIN TEKNİK ÖZELLİKLERİ AŞAĞIDA VERDİĞİM GİBİ BANA GÖRE YÜKSEK FAKAT ÇOK KASMA VE TAKILMA OLUYOR HİÇ BİR OYUNU EN DÜŞÜK AYARLARDA BİLE OYNAYAMIYORUM EN SAĞLAM FORMATI ATTIM YİNE FAYDA ETMEDİ SİZCE NERDEN ?
    ŞİMDİDEN TEŞEKKÜRLER...

İŞLEMCİ: AMD Athlon(tm) II X2 255 Processor 3.10 GHz [WİNDOWS 7 PROFESSİONAL 64 BİT]
    RAM: 4 GB
    EKRAN KARTI: NVIDIA GeForce 7300SE/7200GS

• kasmalar oyundamı oluyo yoksa normal kullanırkende oluyomu ve ne gibi kasmalar bunlar biraz açıklarsan yardımcı oluruz
  • Kasma takılma olması normal o ekran kartı çok yetersiz oyunlar için. İşlemci gene fena değil ama oyun oynamak için ekran kartını değişmelisiniz ikinci elden orta karar bir kart bakın bence 120 tl civarlarına dx11 li güzel kartlar olabiliyor. Psu nun yeteceğinden emin olun alacaksanız.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • o ekran kartıyla ne oynamayı planlıyodun
  • Ekran kartın sandığın kadar iyi değil. Her ne kadar ramin yüksek olsa da, oyunlar ekran kartının daha iyi olmasını gerektirir.
  • düzgün bir ekran kartı ile sorununu çözebilirsin. eğer oyun haricinde sistem yine kasıyorsa hdd yi taratmanda fayda var.
  • o ekranklartı 126 bit 250 mb dir onunla counter oynarsın anca
    ama oyun oynamıyorken kasmamalı
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Herkese cevaplar için teşekkürler...Evet kasma oyun oynamıyorken bile oluyordu tanıdık bir bilgisayarcı var konuştum ekran kartı dediğiniz gibi yetersiz yarın 4 GB 128 bit bir ekran kartı taktırmayı düşünüyorum sizce nasıl
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.