Şimdi Ara

sistem iyi mi ??? Rica ediyorum içeriiii

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
21
Cevap
0
Favori
545
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    işlemci : i5-6500k
    ekran kartı : gtx1050ti (eskiden gtx970 idi ama alta gelen cevapla karar değiştirdim.)
    ram : hyperX fury ram 8*2 16 gb ddr4
    hdd : wd 3.5 1 tb caviar blue 7200 rpm
    ssd oc2 120 gb amd radeon r7
    kasa : silverstone precision ps11b-w
    güç kaynağı : cooler master rs600 80+ bronze 600w

arkadaşlar bu sistem nasıl sizce biraz uzun ömürlü olsun istiyorum (yaklaşık 4 sene ) :d
    tavsiyeniz olursa bunu çıkar bunu koy vb. çok memnun olurum ilk defa sistem topluyorum bunlara ek bana ne masrafı var yani eklenecek ne var :S
    kasa sizce ideal mi ?

çok teşekkür ederim

cevap bulursam memnun olurum

iyi forumlar...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkybyrktr -- 5 Ocak 2017; 18:25:9 >

• Ekran kartı olmamış eski GTX 1050ti ile değiş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cann89 -- 5 Ocak 2017; 17:59:39 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • cann89 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler... ama pek bilgim yok 970 256 bit 1050ti 128 bit ??? bu performans olarak - mi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkybyrktr -- 5 Ocak 2017; 18:3:47 >
  • No Way Out kullanıcısına yanıt
    çok teşekkürler artık gtx970 faslı kapandı teşekkürleeer :DDD
  • quote:

Orijinalden alıntı: berkybyrktr

teşekkürler... ama pek bilgim yok 970 256 bit 1050ti 128 bit ??? bu performans olarak - mi

Bilgin yoksa bit falan hesabı yapma eski eskidir para verilmez o karta ama sen paranı çöpe atmak istiyorsan o ayrı

• cann89 kullanıcısına yanıt
    pekala gtx1050ti nasıl ya da önerebileceğiniz bir ekran kartı varmı ???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi berkybyrktr -- 5 Ocak 2017; 18:33:46 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

pekala gtx1060ti nasıl ya da önerebileceğiniz bir ekran kartı varmı ???

1050ti olacak o :) ağırlıklı oynadığın oyunlar neler ona göre ihtiyacını karşılayan karta para ver

• quote:

Orijinalden alıntı: cann89

quote:

1050ti olacak o :) ağırlıklı oynadığın oyunlar neler ona göre ihtiyacını karşılayan karta para ver

cahilliğim kurusuun :) daha çok fps minecraft online oyunlar vb.
  • quote:

quote:

quote:

1050 veya 1050ti olur ama ucuz olsun diyorsan 1050 bakabilirsin.

• http://teknolojiurunler.com/index.php?route=product/product&path=78_81&product_id=108 Bu bilgisayar hakkında bilginiz bilgisi olan neden çoğu yerde bulunmuyor bu sitede uygunmu fiyatı
  • quote:

quote:

quote:

quote:

1050 veya 1050ti olur ama ucuz olsun diyorsan 1050 bakabilirsin.

onun dışında bir sıkıntı yok diyorsunuz yani sistemde ????

• Dostum RX 470 4GB şu an piyasada ki fiyatına göre en fazla performans veren kart, 1050ti'dan %50 daha iyi ayrıca 3gb 1060 modelindende bır tık daha iyi.

Biraz daha yüksek performanslı birşey arıyorum dersen alman gereken kart 8GB RX 480 modelidir, 6gb 1060 ile DX11 de performansları aynıdır, DX12'de ise 6GB 1060'dan %7 daha iyidir. Ayrıca giderek performansı artmaktadır. Aynı zamanda 6gb 1060 modelinden +2GB, freesync, crossfire avantajın olur üstüne üstlük 6gb 1060'dan 200 TL daha ucuzdur.

( Edit : RX 470, 970'den de performanslı fakat 970 bu saaten sonra hiçbir şekilde düşünülmemesi gereken bir kart olduğu için onu belirtmedim ama yazayım dedim kafan dahada netleşir)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 5 Ocak 2017; 18:31:13 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Dostum RX 470 4GB şu an piyasada ki fiyatına göre en fazla performans veren kart, 1050ti'dan %50 daha iyi ayrıca 3gb 1060 modelindende bır tık daha iyi.

Biraz daha yüksek performanslı birşey arıyorum dersen alman gereken kart 8GB RX 480 modelidir, 6gb 1060 ile DX11 de performansları aynıdır, DX12'de ise 6GB 1060'dan %7 daha iyidir. Ayrıca giderek performansı artmaktadır. Aynı zamanda 6gb 1060 modelinden +2GB, freesync, crossfire avantajın olur üstüne üstlük 6gb 1060'dan 200 TL daha ucuzdur.

( Edit : RX 470, 970'den de performanslı fakat 970 bu saaten sonra hiçbir şekilde düşünülmemesi gereken bir kart olduğu için onu belirtmedim ama yazayım dedim kafan dahada netleşir)

teşekkür ederiim :)
  • hdd olarak caviar black olabilir blue kullanmadim green ve black serisi kullaniyorum uzun zamandır hala ateş ediyolar maşallah

black performans serisi dir

green uzun ömürlü ve az enerji tüketimi vardır
  • yerinde olsam ben de bazı arkadaşların belirttiği gibi rx470 4gb modelini düşünürdüm. gtx1050ti, performans olarak rx470in baya gerisinde ancak fiyat olarak pek öyle değil.
  • Abi siz şaka mısınız? 1050ti 1080p ye giriş kartıdır. gtx 970 ,1050ti dan kat kat üstündür, ayrıca rx 470 -480 den de üstündür. Tek farkı bir önceki mimariden gelmesidir. hiç bilmiyorsanız açın fiyatlara bakın, gtx 970 , 1300 tl den başlıyor.

Benchmark sonuçları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rngms -- 7 Ocak 2017; 19:56:0 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rngms

Abi siz şaka mısınız? 1050ti 1080p ye giriş kartıdır. gtx 970 ,1050ti dan kat kat üstündür, ayrıca rx 470 -480 den de üstündür. Tek farkı bir önceki mimariden gelmesidir. hiç bilmiyorsanız açın fiyatlara bakın, gtx 970 , 1300 tl den başlıyor.

Benchmark sonuçları

Aynen katiliyorum hele gtx 1060 6gb ile rx 480 dx 11 ayni performans veriyormus. En çok buna güldüm gtx 1050ti giriş seviyesi kartı gtx 970 daha guçludur fakat eski mimari

• xxsavasxx2 kullanıcısına yanıt

Gülmek yerine öğrenmiş oldun hadi yine iyisin. Grafik okuman yoksada anlatayım Yeni sürücler ve yeni oyunlar ile yapılan aralık ayı incelemesi ile 8GB RX 480 performansı 1080P ve 1440P DX 12'de 6gb 1060'dan %6 daha yüksektir, 1080P DX11'de ise %2 düşüktür, 1440P DX11'de ise aynıdır.
    http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/73945-gtx-1060-vs-rx-480-updated-review-23.html

Bak inceleme sonunda yazılan editörün yazdığı yazmış;

''So which one of these would I buy? That will likely boil down to whatever is on sale at a given time but I’ll step right into and say the RX 480 8GB. Not only has AMD proven they can match NVIDIA’s much-vaunted driver rollouts but through a successive pattern of key updates have made their card a parallel contender in DX11 and a runaway hit in DX12. That’s hard to argue against.''

970 ise herhangi bir kartla karşılaştırmayı geçtim, her zaman alınması hatalı bir kartdı. 3,5gb, donanımsal olarak dx12(async compute) desklemeyen, hepsinde CW olan çöp bir kart. Kaldı ki, yeni kartlar çıkmadan önce 970 fiyatına 390X alınıyordu, şu an ise 390 bile 970'den daha performanslı;

https://www.youtube.com/watch?v=_ugW_iwVfZo

Yazık insanlar buraya doğruyu öğrenmeye, doğru seçimler yapmaya geliyorlar adam burada 970>480 filan diyor, Allahdan birşeyler araştırıyoruz yoksa bizide yanlış yönlendirecekler.

970'in 480 den iyi olduğunu sananlara ne anlatıyorsam artık, neyse sizi geçtim en azından önyargılı olmayanlar doğruyu öğrensin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi No Way Out -- 7 Ocak 2017; 20:57:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: No Way Out

Gülmek yerine öğrenmiş oldun hadi yine iyisin. Grafik okuman yoksada anlatayım Yeni sürücler ve yeni oyunlar ile yapılan aralık ayı incelemesi ile 8GB RX 480 performansı 1080P ve 1440P DX 12'de 6gb 1060'dan %6 daha yüksektir, 1080P DX11'de ise %2 düşüktür, 1440P DX11'de ise aynıdır.
    http://www.hardwarecanucks.com/forum/hardware-canucks-reviews/73945-gtx-1060-vs-rx-480-updated-review-23.html

Bak inceleme sonunda yazılan editörün yazdığı yazmış;

''So which one of these would I buy? That will likely boil down to whatever is on sale at a given time but I’ll step right into and say the RX 480 8GB. Not only has AMD proven they can match NVIDIA’s much-vaunted driver rollouts but through a successive pattern of key updates have made their card a parallel contender in DX11 and a runaway hit in DX12. That’s hard to argue against.''

970 ise herhangi bir kartla karşılaştırmayı geçtim, her zaman alınması hatalı bir kartdı. 3,5gb, donanımsal olarak dx12(async compute) desklemeyen, hepsinde CW olan çöp bir kart. Kaldı ki, yeni kartlar çıkmadan önce 970 fiyatına 390X alınıyordu, şu an ise 390 bile 970'den daha performanslı;

https://www.youtube.com/watch?v=_ugW_iwVfZo

Yazık insanlar buraya doğruyu öğrenmeye, doğru seçimler yapmaya geliyorlar adam burada 970>480 filan diyor, Allahdan birşeyler araştırıyoruz yoksa bizide yanlış yönlendirecekler.

970'in 480 den iyi olduğunu sananlara ne anlatıyorsam artık, neyse sizi geçtim en azından önyargılı olmayanlar doğruyu öğrensin.

Bana plavra okuma youtubede bende sana gtx 970 bile rx 480 ezdiği oyunlar fps olarak link atarım burda kullanıcısı olarak yorum atıyorum dx11 de gtx 1060 6gb çogu oyunda rx480 fps fazla veriyor. Dx12 rx480 iyi ona lafim yok fakat dx12li oyunda yok adam akilli

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.