Şimdi Ara

SİSTEM KASIYOR YARDIM

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkdaşlar bir oyun oynuyorum belki bilirsiniz Legend Online pc özelliklerim resimde gördüğünüz gibi ama oyunda savaşlar var mesela ekranda aynı anda 5 6 kişi de olsa çok fena kasmaya başlıyo sizce sebebi ne olabilir.. iş yerindeki 2gb ram 1gb ekran kartı 2.0 işlemcide neredeyse hiç kasma olmuyor..

SİSTEM KASIYOR YARDIM

ekran kartım atı radeon hd 5600/5700 serisi 2gb.. 3gb a attırılabilr..

ekran kartı cpu ayarları alttaki resimde göründüğü gibi kendi yaptığı ayar, özel ayar değildir.
     SİSTEM KASIYOR YARDIM

• quote:

Orijinalden alıntı: MoonLight.st

arkdaşlar bir oyun oynuyorum belki bilirsiniz Legend Online pc özelliklerim resimde gördüğünüz gibi ama oyunda savaşlar var mesela ekranda aynı anda 5 6 kişi de olsa çok fena kasmaya başlıyo sizce sebebi ne olabilir.. iş yerindeki 2gb ram 1gb ekran kartı 2.0 işlemcide neredeyse hiç kasma olmuyor..

SİSTEM KASIYOR YARDIM

ekran kartım atı radeon hd 5600/5700 serisi 2gb.. 3gb a attırılabilr..

ekran kartı cpu ayarları alttaki resimde göründüğü gibi kendi yaptığı ayar, özel ayar değildir.
     SİSTEM KASIYOR YARDIM

overdriveyi kapatıp öyle deneyin overclock yapıyorsunuz ekran kartına

• lol fazla kasacak bir oyun değil, aynı ekran kartından bende var fakat ram hızı max 1000 mhz ben 900 e kada çıkabiliyorum, o/c yapmışın :) fakat senin max 800mhz gösteriyor yüksselttiğin hız sıkıntı yaratabilir .. default ayarlara dönüp öyle dene..

manuel fanıda devre dışı bırak..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi casual -- 21 Kasım 2013; 22:21:04 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: casual

lol fazla kasacak bir oyun değil, aynı ekran kartından bende var fakat ram hızı max 1000 mhz ben 900 e kada çıkabiliyorum, o/c yapmışın :) fakat senin max 800mhz gösteriyor yüksselttiğin hız sıkıntı yaratabilir .. default ayarlara dönüp öyle dene..

manuel fanıda devre dışı bırak..

dediklerini aynen yaptım sonuç sıfır hala aynı kafayı yicem ya
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.