Şimdi Ara

Sistem Kıyaslaması (Vatan vs Eksen)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
620
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Aklıma takılan bir sorum olacak:

Vatan'dan yaptığım sistem;

Eksen'den yaptığım sistem;

Sizce anakartlar arasında nasıl bir fark olur, ayrıca eksen güzel bir firma diyorlar ne kadar doğrudur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Authenticator -- 14 Kasım 2014; 12:26:28 >

• Authenticator kullanıcısına yanıt
    anakartı ud3p almanı tavsiye ederim

pek fiyat farkıda yok zaten

ramlardada gskill yada corsair markalı olanları (1600 mhz cl9 1.5 v)

banada böyle tavsiye etmişlerdi sağ olsunlar

ekleme:

ekseni dün burada bende sormuştum iyi falan dediler

fx6300+msi 970a g43 +corsait 4gb 1600 mhz ram siparişi verdim şuan tedari aşamasında

ödemeden hemen sonra aradım ödemeyi yaptım bugn kargoya verebilr misiniz dedim baktı adam parçalara anakart ve işlemci süper hızlı gönderi ama ram normal gönderi olduğu için yarın(bugün) gönderebiliriz dedi...

bakalım bir sorun çıkmaz umarım fiyatları güzel 2 gün sonra dolar kuru kampanyasıda bitiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vonaleee -- 14 Kasım 2014; 12:37:40 >
  • @vonaleee

Hocam çok teşekkür ederim, o zaman ana kartı "UD3P" modeli olarak değiştiriyorum önerdiğin gibi 1 aya falan siparişini verip Allah nasip ederse kullanırım, daha fazla önerilere açığım ("Ana Kart, İşlemci, Ekran Kartı, RAM(4 GB-Tek Modül)" "En Fazla 800-850 TL civarı") önerecek olan arkadaşlara şimdiden teşekkürlerimi sunuyorum. İyi Forumlar. :)
  • Oyun oynamayı düşünüyorsan o sistem işe yaramaz. Ekran kartı çok düşük kalmış. Ya bütçeyi arttıracaksın yada işlemciyi g3220 yapıp ekran kartını yükselteceksin.
  • Authenticator kullanıcısına yanıt
    1 aya çok şey değişir sen tam sipariş vermeden 2-3 gün önce konu aç istersen

bütçeni ve kullanım alanını yazarsan nokta atışı yardım yapmış olur buradaki arkadaşlar

mesela oc yapacak mısın yapmayacak mısın vs..udp3 oc yaacaklar için öneriliyor genelde...

msi 970a gaming modeli çıktı oda hemen hemen aynı fiyata eline geçenler incelesin bi oda alınabilir bi karta benziyor

şimdilik ses kartı ethernet kartı ve tasarım olarak diğer kartlara oranla o fiyat aralığında güzel bir akrta benziyor

işlemci 6300 iyidir ya 4590-6300 arasında gidip gidip geldim 200 lira daha pahallıydı i5 4590 sonunda 6300de karar kıldım

msi g43 anakartta standart ihtiyaçlara cevap veren bir başka f/p anakart larak çok önerildi bana(oc yapmayacaım için)

ram ollarakda gskill 1600 mhz 1.5v cl9 ram burada çok tutuluyor

benm anakart+işlemci+ram 588 tl tuttu senn bütçeyle bakacak olursak udp3 alacaksan ortalama 200 lira gibi bişey kalıyor onunlada pek iç açıcı bi ekran kartı yok sanırm

gerçi hangi oyunu oynuyorsun bilmiyorum ama bende hd 7790 var (şuan 300 tl civarında) vegenel anlamda memnunum

ileriye dönük düşünüyorsan en az gddr5 256 bit 2gb bi kart almanı tavsiye ederim

• Hocam, şimdi ben şuan Lol oynuyorum eğer sistemi yükseltecek olursam BattleField, FarCry, Call Of Duty(Low grafiklerle bütün seriyi oynadım :D)vb. oyun diyeceğim o ki şuan piyasada olan oyunların çoğunu en azından medium-high arası oynatması benim için yeterli olur. O.C yapmayı düşünmüyorum işlemciyi "Pentium G3258" yapıp sadece işlemciyi O.C leyip ekran kartınıda dediğiniz gibi yükseltsem, hangi kartı seçmek uygun olur r7 GPU yeterli kalır mı ?
  • 4150 işlemci
    h81-p33 anakart
    4gb ram
    msi gtx750 oc
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Vatan'daki sisteme devrim gibi bir değişiklik geldi yalın halinden den-dan haline geçtim

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.