Şimdi Ara

Sistem Montaj Yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
2
Cevap
0
Favori
688
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Selam ustalarım yeni bir araç aldım ve bir abim hediye olarak kendisinin eskiden kullandığı bir sistem verdi. Sistemde 1 adet JBL GTO 75.4 anfi - 1 adet JBL GTO 601.1 anfi - 2 adet Kicker c15 38 cm subwoofer - 2 çift JBL 13cm mid takımı ve benim aldığım pioneer deh-3050ub teyp bulunmakta. Şu an için araca JBL GTO 75.4 anfi ve 2 subwooferı ve kendi araç üzerinde kapılardaki hoparlörleri bağladım fakat bassdan başka bir şey duymuyorum 2. anfiyi ve mid takımlarını nasıl bağlıycam bu işlerden pek anlmıyorum bi arkadaşla yapıyoruz. mid takımlarını anfiyemi bağlayıp ses alıcaz yoksa direk teybemi bağlıycaz. wooferları hangi anfiye bağlasam daha iyi ses alırım. 2 anfiyide kullanmama gerek varmı yardımlarınızı bekliyorum şimdiden teşekkürler

• wooferi woofer amfisine 601.1 e bağlamanız gerek, kapılardaki hoparlörlerin gucu dusuk oldugu ıcın bas seslerde çok zayıf kalıyor doğal olarak.

midleri bağlamaya gelince; önce jbl 75.4 ü mid amfisi olarak kullanmanı öneriirm. mid takımlarının corossover ktularu vardır, sesi filtre edip tiz ve mid hoparlörünün yanmsını önlerler. üzerinde nasıl bağlıcağını gösteren işaret ve harfler bulunur. +- in amfiden gelen + - verilir, W out +- mid hoparlörü +- çıkışıdır, TW +- ise tweeter +- çıkışıdır. fakat her markanın id takımı crossoverinde bu harfler farklı farklı yazabilmekdedir aklınızda olsun. mesela W yerine mid yazabilir vs..
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.