Arkadaşlar oluşturduğum sistemde sona geldim. Sizce nasıl olmuş?stabil ve başarılı bir performans alabilir miyim? Bir de toplam fiyat olarak 420 $ların üzerine çıkamam, çünkü 300$larda başladım daha sonra 6600gt deyip 400$ çıktım en son da sempron 3000 yerine athlon 3000a 754e geçtim. Ve fiyatlar hakkında görüşleriniz?
hocam bir twinmos bir kingston sorun çıkarabilirbence kingston al gene.gerisi zaten güzel olmuş
neye dayanarak bunu söylüyon. yoksa engin tecrübelerine dayanarak mı?
farklı cl de olmalarına ve frakanslarının farklı oluşuna dayandırıyorum
sorun cıkarır değil cıkartıyo, denedim... ama keşke 2 side twinmos olsa , genede güzel bilgisayar güle güle kullan...
kardeş sistem güzel hayırlı olsun...ama hdd az..160gb fln irşey daha iyi olur 80usd ciwarı.... hdd yi fln devamlı değiştirmekle uğraşılmaz ama ram leri her an değiştirebilirsibn....80gb yetmez artık..
pc aldığında en son yapacağın işler
ram ve vga almak olmalı , çünkü değiştirmesi çok kolaydır....
ya kısaca 80gb hdd yerine 160gb al ...ram i 512 yerine 256 yap şimdilik , ztn 256 varmış ... 512 ram li kullanırsın sonrada yanına ram eklersin..
iyi olmuş hocam hardiski biraz büyütebilirsen senin için iyi olur seagetenin NCQ özelliğinden yararalan
quote:
Orjinalden alıntı: atabey57
iyi olmuş hocam hardiski biraz büyütebilirsen senin için iyi olur seagetenin NCQ özelliğinden yararalan
bence de
böyle sisteme 80 gb yakışmıyor.
seagate'in ncq özelliği nedir?
bir de bazı sitelerde bu işlemci için FSB frekansı 1600 MHZ gözükürken bazılarında 800 MHZ gözükmekte. Görüşlerinizi bekliyorum.. http://www.bidolu.com/Bascuda.aspx?c...uct&catId=2814 Mavibilgisayarda ,se 1600MHZ gözükmekte
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme