ramler gskill yada corsair alınmalı ekran kartı olarak hafta sonu vatanda hd 7850 in 2gb lık modeli 420 küsür zaten
kingston neden önerilmiyor kötü bir marka mı ?
corsair ve gskill ramler 1.5 v da çalışır kingstonlar 1.65 v da birde corsair in soğutucusu daha iyi
tamam ramleri corsair yaptım 4 gb yeter heralde diğer yerler iyi mi
dediğim gibi teknobiyotikten alma o fiyata vatandan daha iyi sistem çıkar
vatan computerda %25 indirim yakalayabilirsen aynı fiyata daha iyi parcalar bulabilrsin yada bu sistemi daha düşük fiyata.
Arkadaşlar neredeyse aynı fiyata geliyor vatan da ama yakın zamanda olursa vatandan da düşünebiliriz Teknobiyotik KDV siz verdiği için ve daha önce alışveriş yaptığım için güvenilir bir yer
quote:
Orijinalden alıntı: acan97
RAM'leri Corsair vengeance alın. Ekran kartı modeli olarakda powercolor alabilirsiniz, daha ucuz
+1
quote:
Orijinalden alıntı: balboa07
Arkadaşlar neredeyse aynı fiyata geliyor vatan da ama yakın zamanda olursa vatandan da düşünebiliriz Teknobiyotik KDV siz verdiği için ve daha önce alışveriş yaptığım için güvenilir bir yer
KDV siz siz veriyor ucuz veriyor iyi tamam.
Ama aldığınız sistemde bir sorun olursa karşınıza bir kamyon bahane çıkarıyorlar, arızalı ise çoğunlukla tamir olmadan geliyor, geri iade etmek isterseniz de paranın %25 lik kısmına el koyuyor. biraz fazla verip böyle sorunlar yaşamamak varken bu teknobiyotik sevgisi niye ?
quote:
Orijinalden alıntı: Kpt.Pilot B.Y.
quote:
Orijinalden alıntı: balboa07
KDV siz siz veriyor ucuz veriyor iyi tamam.
Ama aldığınız sistemde bir sorun olursa karşınıza bir kamyon bahane çıkarıyorlar, arızalı ise çoğunlukla tamir olmadan geliyor, geri iade etmek isterseniz de paranın %25 lik kısmına el koyuyor. biraz fazla verip böyle sorunlar yaşamamak varken bu teknobiyotik sevgisi niye ?
sevdiğimden değil yalnızca ben sistemi oradan kurdum ve gayet memnunum bir sorunla karşılaşmadım tabi vatanda çok iyi onuda biliyorum ikisindende alabiliriz
evet arkadaşlar ramlari corsair yapıp ekran kartını powercolor alıcaz bulamassam sapphire alırız onun dışında sorun yok heralde
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme