Şimdi Ara

Sistem Tamamlama

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
303
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Daha çok müzik yapmak için bir pc toplamak istiyorum. Arada oyun da oynuyorum fakat oynadığım oyunlar yüksek sistem gereksinimi istemiyor. Cs:go - Total war vs. gibi. (Gerçi Total War son oyunları sistem istemeye başladı ) Daha önceden hiç PC toplamadım. Vatan Bilgisayar'dan toplamak istiyorum hem güvenilirlik hem de ulaşılabilirlik açısından. Ekteki gibi bir başlangıç yaptım doğru mudur yanlış mıdır bilmiyorum. Benim için en önemli olanları işlemci ve ram. Ekran kartını orta sınıf bir şey alabilirsem ileride de yükseltebilirim. Fiyat olarak 4000 - 4500 civarı çıkabilirim. Ekran,klavye,fare hariç sistem tavsiyelerinizi beklerim.
     Sistem Tamamlama

• Intel Core i7 6700
    MSI Z170A Gaming M5
    Corsair Carbide Champ Spec 02
    WD Caviar Blue 3.5" 1TB 7200RPM
    Kingston 16GB (2x8GB) HyperX FURY Black Series DDR4 2133MHz CL14 1.2V XMP Ram
    MSI GTX970 GAMING 4G GDDR5 4GB 256Bit Nvidia GeForce DX12 Ekran Kartı
    4489TL
  • PowerHD35 kullanıcısına yanıt
    teşekkürler hocam. yalnız bir sorum olacak. ben işlemci ve anakartı bilinçli olarak seçmedim. daha uyumlu bir sistem tavsiyeniz var ise beklerim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kabulet1kere

teşekkürler hocam. yalnız bir sorum olacak. ben işlemci ve anakartı bilinçli olarak seçmedim. daha uyumlu bir sistem tavsiyeniz var ise beklerim.

Anakart fazla pahalı ve o kadara gerek olmadığı için anakartı düşürdüm ve gayet iyi bi anakart. Paranı boşuna çöpe atmana gerek yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Tercihleri
    11 yıl önce açıldı
    Sistem Yükseltme Önerisi
    4 ay önce açıldı
    Sistem yükseltme tavsiyesi
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.