Şimdi Ara

Sistem Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
0
Favori
358
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Mevcut sistemimi yenilemek istiyorum bunun için üstünkörü bir araştırmayla aşağıdaki sistemi topladım ve sizlerden fikir almak istedim
    Öncelikle kullanacağım alan bluray film, 1080p vs film izlemek, 1080p HD TV uydu kayıt (skystar-2 hd tv kart), video editleme, video encode, internet vs oyun oynamıyorum kullanım alanına göre maksimum performans ve görüntü kalitesi alabileceğim önerilerinizi bekliyorum

Sistem Tavsiyesi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi A_M_D_6_4 -- 18 Mart 2013; 15:28:19 >

• Oyun oynamayan biri için oldukça yüksek bir sistem.
    Anakart
    Gigabyte z77-ds3h

İşlemci
    i5 3570k

Ekran kartı
    hd7850 yapmalısınız. gtx560ti iyi karttır ama güncelliğini yitirdi gibi.

Bunların haricinde kasayı göremedim sistemde.
  • 3615 TL Hafta Sonu Vatandan Alırsan!!

http://a1303.hizliresim.com/17/l/l686d.jpg

Kaspersky,windows gibi uygulamalara para vereni ilk kez gördüm :D
  • yapacağınız işlemlerde amd çok daha iyi kasayı corsair 300r+600w powerlı olanından alın işlemciyi 8350 ana kartı uygun 970 chipsetli ana kart alabilirsiniz ramleri 1866 mhz 16 gb alın hatta buna fan sesi istemiyorsanız corsair h100i alın su soğutma overlock ile verin kırbaçı emin olun video encode felan intelden birz daha iyi hem paran cebinde kalır
  • Bütçe sıkıntısı yoksa amd alınmamalı bence.Sana kalmış birşey ben kendi sistemimde amd fx 8350 topladım ama param olsa i7 3770k toplarım tercih meselesi.
  • Anakart çok pahalı ve gereksiz msı gd65-55 alabilirsiniz....ve ya başka bir kart ama 250 tl geçmesin

ekran kartıda hd7850 alabilirsin 560 ti gereksiz

Ramleri tek modül almayın ayrıca 16 gb almak video-render işleriyle uğraşanlar için daha iyi.....anakarttan kısıp buraya verebilirsiniz...
  • Her mesaj için ayrı ayrı teşekkür ederim arkadaşlar

askerlik nedeniyle 14 ay uzak kaldım 7 yıldır AMD kullanıyorum pek performans alamadım desem yeridir ya da yüksek beklenti içinde olduğumda

ekran kartını hd7850 olarak değiştiriyorum, ramları 16 gb çıkarıyorum, anakart Asus düşünüyorum Asus model tavsiye ederseniz sevinirim
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hazır Sistem Tavsiyesi
    3 ay önce açıldı
    Güncel Sistem Tavsiyesi
    2 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Render konusunda fx8350 için i7 ile yarışıyor deniliyor. Ben kullanmadım ama forumda bu şekilde yorumlar okudum, bence bir araştır bu işi belki daha ucuza aynı performansı alırsın. Diğer ihtiyaçlarına fazlasıyla yeter zaten.
  • kasa için CARBIDE SERİSİ™ 400R 80PLUS 750W MidT ATX SİYAH KASA düşünüyorum ekstra güç kaynağı düşünmüyorum içindeki işimi göürür heralde

http://www.vatanbilgisayar.com/Bilgisayar%20Kasas%C4%B1/corsair-cc-9011011-750cx-carbide-serisi%E2%84%A2-400r-80plus-750w-midt-atx-siyah-kasa/productdetails.aspx?I_ID=63473
  • Başka bi konuya yazdığımı aşağıya kopyalayıp ,yapıştırdım.

Amanın yarabbi. yine 750 watt faciası.
    Yahu arkadaşlar sölemekten bıktım artık,işlemciler bişey harcamıyor,e. kartları gittikçe watt düşürüyor.
    biz daha hala 750 wattlarda geziyoruz.
    550-600 wattlık bi kalite power bu sistemi uçurur.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.