Şimdi Ara

sistem topladım arkadaşlar bir yorum yapın..şu garibana.....

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
681
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Amd Athlon 64 bit 3000+ Venice S939
    MSI 7124 K8N Neo-4 FI (Sata,glan,raid,NF4U)
    1 gb Kingston Dual kit 400 mhz ram
    Thermaltake V7000D psusuz kasa
    256 mb Atı Radeon Sapphire Pcı-e Ekran Kartı
    Avermedia tv kartı
    NEc 3540 A dvd writer
    Creative 4+1 speaker
    Creative 4+1 ses kartı
    160 gb seagate HDD
    ve karar veremediğim param fazla yok vekasaya bir tane power lazım
    ve pahalı bişey istemiyorum şimdilik işimi görsün yeter ama sağlam bişey alacam.....
    yorumlarınızı bekliyorum sagolun......

• İyi güzel işte daha ne olsun.
    Kaç para ama bu?
  • walla Mintonda gayet güzel modeller vardı fiyatlarıda gayet ii istersen bi bak.
  • rami twinmos al kingston cl 3 twinmos cl 2.5 ne olduğunu tam bende bilmiyom ama cl 2.5 daha hızlıymış
    gecikme sanırım cl deki L latency olabilir
  • May the force be with you,young padawan
  • sistemin hayırlı olsun.eğer almadıysanız henüz hdd samsung yada western digital alın derim seagate nin sesli ve problemli olduğu forumda bir çok kez yazıldı..birde amd ile cl değeri düşük ramler tavsiye ediliyor Kingstonlar sanırım cl 3..bu yüzden ben twinmoss aldım mesela..psu orta yollu iyi bişi 40 dolardan aşağı değil..
  • Mutlaka samsung al en ufak ses çıkarmıyor. Seagate buzdolabı gibiydi ya.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: neuro

rami twinmos al kingston cl 3 twinmos cl 2.5 ne olduğunu tam bende bilmiyom ama cl 2.5 daha hızlıymış
    gecikme sanırım cl deki L latency olabilir

Kingston bellekler de CL 2.5 olarak çalıştıralabiliyor. (Kesin değil tabi ama büyük ihtimalle)

CL açılımı CAS (Column Access Strobe) Latency (Gecikme) demektir. İleri bir konu olmakla beraber şöyle açıklanabilir.

Erişim süresi = CL × Saat devir süresi
    Saat devir süresi = 1 / FSB

Buradan-> Erişim süresi = CL / FSB

Birimlere gelirsek FSB Mhz cinsinden olduğundan büyük bir rakam denk gelir. Bir hertz 1/saniye demektir.

Erişim sürelerini on üzeri eksi terimlerde ifade etmek yerine nanosaniye kullanacağız. Megahertz on üzeri altı nanosaniye on üzeri eksi dokuz olduğundan kısaca förmülümüzü 1000 ile çarparsak nanosaniye cinsinden erişim süresini ulaşırız.

Sonuç olarak -> Erişim süresi (ns) = 1000 × CL / FSB (Mhz)
    Bulduğumuz bu förmüldeki erişim süresi ne kadar az olursa o kadar hızlı belleğimiz var demektir. Ancak burada dikkat etmemiz gereken daha çok parametre var. Trcd, Tras, Trp de eklenerek gerçek erişim süresini buluruz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Neosis -- 5 Aralık 2005, 13:53:27 >

• quote:

MSI 7124 K8N Neo-4 FI (Sata,glan,raid,NF4U)

TAVSİYE ETMİYORUM EPOX ÖNERİRİM
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.