neler eksik neleri değiştirmemi öneririsinz tavsiyeleriniz çok faydalı olur arkadaşlar.3000 tlye kdr çıkabilirim toplamda.
Overclock düşünüyorsan anakartı üst modellerle değiştirip, işlemci için soğutucu alman lazım.
Diğer bileşenlere gelirsek, kasayı biraz daha kaliteli psu'ya sahip modellerden seç.
zekihanZ
kullanıcısına yanıt
3000 e çıkacaksan, bi kere ati ekran kartını geç karşim, hele de r9 serisini hepten geç ısı sorunu var diyor kullananlar. kasa+psu nu da 750w veya 750+80 olanlar var onlardan al her ihtimale karşı. 3000 dediklerimle bile 3000 e çıkmaz bu sistem, ramini yükseltebilirsin, sabit sürücünü ikileyip raid yapabilirsin. aklıma gelenler bunlar.
Diyojen666D
kullanıcısına yanıt
hangi ekran kartı ve kasayı önerirsiniz
zekihanZ
kullanıcısına yanıt
ekran kartı konusunda bütçen 1000 lira civarıysa gtx770 ebay amazon vs sitelerden alışveriş yapabiliyosan gtx 690 500-600 dolar civarı bulursun şahsen ben 690 arıyorum şuan. kasa 750w üstü corsair/termaltake/ocz gibi bilinen marka psu olursa iyi olur olmazsa, corsair carbide 400r var, 750w+80 psulu mid tower ama ferah kullanışlı kablo kontrolu falan güzel. böyle :)
Diyojen666D
kullanıcısına yanıt
gtx770 vatanda stoklarda yok bi zotac gtx770 4 gb var buldum o