Şimdi Ara

Sistem topladım nasıl olmuş ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
248
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Öncelikle merhaba bütcem 2100 tl 150 200 tl arası mause klavye falan alacağım bir sistem topladım nasıl olmuş. Önerileriniz falan olursa yazarsanız sevinirim.

Sistem topladım nasıl olmuş ?o
    Sistem topladım nasıl olmuş ?l
    Sistem topladım nasıl olmuş ?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• klavye çöp mouse çöp oyun kolu gereksiz. onun dışında sistem kötü değil ama ben o klavye mouseye 5 kuruş vermem eskiden verdim pişman oldum o mousenin kırmızı versiyonunu almıştım cs go oynadığım için seri tıklamam gerekti ama tepkimesi çok hantaldı klavye ise 60 tl verilmez tigoes k9'a bir bak derim 50 lira cıvarı bişeydi sanırsam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Turcopolo -- 28 Mayıs 2017; 22:11:42 >
  • http://www.sinerji.gen.tr/sinerji-dcs1050ti-btd-pentium-g4560-8gb-1tb-gtx1050ti-pmu72374

Bu linkteki sistemi alıp geri kalan bütçe ile klavye-mouse ve kulaklık bakabilirsiniz.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sinerjideki sistem güzel fakat ben vatan bayisine gidip orada toplattırıp öle eve getirmeyi dünüşünüyorum. Daha önce kargo getirmedim biraz uzak kalmayı düşünüyorum. Klavye masue kulaklık alacağım fakat bu kadar kötü olduklarını bilmiyordum oyun kolunada fazla para vermeyi süşünmüyorum zaten alıştım ben onu kullanmaya fazladan alıyorum evde 4 tane olsun diye. Klavyeyide gözden geçireceğim. Mause için ne önerirsiniz.

• vatab bilgisayar pahalı sinerjiden al.
    klavye mause hiç de çöp değil. f/p
  • quote:

Orijinalden alıntı: bora4554

Sinerjideki sistem güzel fakat ben vatan bayisine gidip orada toplattırıp öle eve getirmeyi dünüşünüyorum. Daha önce kargo getirmedim biraz uzak kalmayı düşünüyorum. Klavye masue kulaklık alacağım fakat bu kadar kötü olduklarını bilmiyordum oyun kolunada fazla para vermeyi süşünmüyorum zaten alıştım ben onu kullanmaya fazladan alıyorum evde 4 tane olsun diye. Klavyeyide gözden geçireceğim. Mause için ne önerirsiniz.

http://urun.n11.com/mouse/motospeed-f60-2000-dpi-ayarlanabilir-mouse-P188827746?cid=604001&gclid=CKue-9mqk9QCFZMYGwodQJECkg&gclsrc=aw.ds şuna bir bakabilirsin alacağın mouseden 1000 kat daha iyidir arkadaşım kullanıyor , bu benim kendi kişisel görüşüm ve görünüşe göre yorum yapmıyorum kullandım ve gözlemlerimi aktardım everest çöp mallar üretiyor bunun farkına vardım tabi bu benim görüşüm. klavye ise tamamen gömemem ama everest bana karşı bi ön yargı oluşturdu klavyedende şikayetçi olanları gördüm bloglarda.http://www.vatanbilgisayar.com/frisby-fk-g530qu-gamemax-3-renk-isikli-klavye.html birde şu klavyeye bakın şık gözüküyor

• bora4554 B kullanıcısına yanıt
    Sinerji 'deki sistem daha kaliteli bileşenler içermekte. Kargoda firmadan kaynaklı sorun çıkmaz. Kargo firması hangisi onu bilmiyorum. Ama sipariş geçtikten sonra telefon ile ulaşıp titiz ve düzgün bir kargo yapmalarını söylersiniz. 1.833 TL.na bu sistem bence gayet iyi. Böylelik ile klavye,mouse ve kulaklık için bütçeniz biraz daha artmış olur ve daha iyi ürünler alabilirsiniz. Ve ya da biraz geriye paranız kalır.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Sinerjideki pcnin ekran kartına değişim yapabilirmiyiz ? Gtx 1050 ti gaming x almayı düşünüyorum.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.