Şimdi Ara

Sistem Üstadları Yardım Lütfen

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
535
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şu anda bilgisayarımdan memnunum ama bazı oyunlarda full HD grafikte ve detaylar açıkken kısa donmalar yaşanıyor sanırım ekran kartımın 512 mb olması yetersiz geliyor.Bugün Eksen bilgisayarda 5870 ekran kartını gördüm fiyatı 468 tl (gerçi 2 versiyonu var bir tanesi gigabyte 1Gb olan diğeride sapphire 2 gb Eyefinity) sizce sadece ekran kartı değişikliği işime yararmı neyi tavsiye edersiniz.değerli görüşleriniz için şimdiden teşekkürler.Sistem bilgisi:

İşlemci E8500 3.16 GHZ
    OCZ 4 GB DDR2 1066 platinum
    Sapphire 4870 toxic 512 MB
    WD 1 TB HDD
    Feel Hurricane Kasa + High power 550W power suppley
    Samsung 40C650

• 2gb ı boşver 1gb olabilir.

2gb eyeifnity çoklu monitör kullanımı için.1gb ta takılma olmaz merak etme.İşlemciyide overclock et kullanırken 4.0ghzda olsun.
  • öncelikle problem ekran karıtndan dolayı oluşmakta. 5000 serisi amd alınmaz artık. oynamak istediğiniz çözünürlük 1920x1080 galiba GTX 480 yada GTX 570 gayet iyi gider. yalnız bu sefer diğer bir problem ortaya çıkar "cpu darboğaz" işlemciniz quad core olmalı Q8-Q9 , i5 750 , sandy 2500K misal. fakat cpunuzu 4ghz yapmanızda biraz fayda var ama darboğazı yok etmeyecektir yinede..

nor: 2gb gereksiz bişey ekran kartlarında... 1gb altında olmasın yeter
  • tavsiyeleriniz için çok teşekkürler fakat gtx480 ve 580 neredeyse 5870'in 2 katı ve testlerde 5870 çok iyi puanlar alıyor.işlemci konusunda en azından beni 2 yıl daha götürür diye düşünüyordum :( ama ne yazıkki ek maliyet çıkacak gibi:((
  • yanlış anlamışsın hd5870 te ufak bir oc ile çok büyük sorunlar çıkmayacaktır.

git güzel bi 5870 al ileride de forumun ikinci elinden q6600 alırsın
  • q6600 e8500 den daha iyimi??ben e8500 den önce q6600 kullandım fakat hiç memnun kalmadığım bir işlemciydi sanırım ileride fiyatı düşersen yani q9550 almayı planlıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

yanlış anlamışsın hd5870 te ufak bir oc ile çok büyük sorunlar çıkmayacaktır.

Q6600 işlemcinin özelliği ne? Neden bu kadar ünlü?
    eski sistemimde Q6600 vardı da, merak ettim şimdi
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    LÜTFEN YARDIM
    9 yıl önce açıldı
    Yardım Lütfen
    18 yıl önce açıldı
    Lütfen yardım...
    5 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilhami onay

quote:

Orijinalden alıntı: tarkolar

yanlış anlamışsın hd5870 te ufak bir oc ile çok büyük sorunlar çıkmayacaktır.

Q6600 işlemcinin özelliği ne? Neden bu kadar ünlü?
    eski sistemimde Q6600 vardı da, merak ettim şimdi

çıkalı 4 sene oldu ayrıca deafult hızı 2.4 olan işlemciyi soğutmasız 3.2 felan da kullanıyosun hala her oyuna ve karta hemen hemen yetiyor öle ufak şeyler işte

• formda 2 nci el q9550 işlemciler 325 ile 380 arası satılıyor işlemcinden memnun değilsen takas yoluyla yada işlemcini satıp üstüne para verip bu işlemciyi alabilirsin 2 ncibölümündende 5870 ekra kartı bulabilirsin bütçen yetiyorsa tabi ama bence işlemcin güzel değiştirmene gerek yok biraz oc yapsan 3.6 ghz ye çıksa bile yeterli olur günümüz oyunlarına
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.