Şimdi Ara

Sistem Yenilemesi Yardım!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
0
Favori
332
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Microsoft Windows XP
    CPU Türü : DualCore AMD Athlon 64 X2, 2000 MHz (10 x 200) 3800+
    Anakart Adı : Gigabyte GA-M55S-S3 v1 (2 PCI,4 PCI-E x1,1 PCI-E x16,4 DDR2 DIMM,Audio,Gigabit LAN)
    Anakart Çipseti : nVIDIA nForce 550, AMD Hammer
    Görüntü Bağdaşt. : NVIDIA GeForce 8600 GT (256 MB)
    Power Supply : Aopen Z350-08ATA 350 Watt

Arkadaşlar bu sisteme ZOTAC 9600GT Synergy GDDR3 1GB 256Bit Nvidia DX10 Ekran Kartı almayı düşünüyorum. Anakartta yada Power Supply ile uyumunda sorun yaşarmıyım acaba.
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tetova16 -- 9 Ekim 2009; 16:02:36 >

• quote:

Anakartta yada Power Supply ile uyumunda sorun yaşarmıyım acaba.
    İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim

Anakart ve PSU da Sorun yaşamazsın, lakin işlemci darboğazı yaşayabilirsin.
  • Bana Biraz PSU Sıkıntısı Cekebılırsın Gibi Geldi Aslında,Ve Arkadaşın Dediği Doğru CPU Yüzündende Sıkıntı Cekebılırsın...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tasavs -- 9 Ekim 2009; 10:48:25 >
  • Öncelikle ilginiz ve alakanız için çok teşekkür ederim. Bütçeminde el verdiği kadarıyla söylediğiniz değişikliklerin bir kısmını yapabilirim.

PSU olarak fiyat cazipliğinden dolayı şu markayı buldum
    http://www.exa.com.tr/redrock/po ... _600w-343-8677.html

RAM için bunda karar kıldım http://www.exa.com.tr/kingston/b ... yperx-326-6112.html

İşlemcide maksimum seviyede alabilceğim ekran kartı bu olabilcek herhalde çünkü Anakartım AM2 Soket destekli
    http://www.exa.com.tr/amd/cpular/amd_athlon-325-211.html (Anakarta ve RAM a uyabilcek daha iyi bir işlemci biliyosanız onuda değerlendirebilirim)

Ekran Kartı ile ilgili önerilerinizi bu sistem üzerinden bana yardımcı olursanız çok sevinirim arkadaşlar. Yanlız ekran kartı ile ilgilide bir sorum daha olucak RAM ve Anakartın DDR 2 destekli olması DDR 3 bellekli bir ekran kartı almama engel olurmu ?

İlgilenen ve yardım eden arkadaşlara tekrar tekrar teşekkürlerimi sunarım

• Bildiklerimi cevbaplıyorum

1- redrock ????? bir marka, ne olduğu belli değil. Onu alacağınızsa gidin 500W bir PSU alın size yetecektir. Marka olarak FSP, Hıgh Power, Corsair, OCZ, Silwerstone gibi markalardan alın.

2- Ram olarak anakartınızın (AMD tarafında işlemcinşzşn de) desteği varsa 1066mhz 4 gb her zaman için makbuldür.

3- İşlemci konusunda anakartın üretici sitesinde işlemci destek listesinden kontrol ederek uygun çift veya 3 çekirdekli bir amd işlemci alabilirisiniz.

4- Sistem belleği farklıdır, ekran kartı belleğinin DDR3 DDR4 yada DDR5 olması sıkıntı oluşturmaz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem Upgrade ya da Yenileme
    6 yıl önce açıldı
    sistem yenileme önerisi
    11 yıl önce açıldı
    Acil Yardım Sistem Geliştirme
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.