Şimdi Ara

Sistem Yeterli ancak oyunu açamıyorum ( hatta kuramıyorum )

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
452
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Min Requirement
    Windows(r)98/ME/XP/2000
    Pentium III 800/AMD Athlon 600 or better
    256 MB RAM (512 MB RAM recommended)
    3D video card (DirectX 8.1 compatible) w/32MB RAM (128MB recommended)
    Sound Card (Direct 8.1 compatible)
    DirectX 8.1 or higher (included on disc)
    4X CD-ROM or better (Not recommended for use with CD-RWs)
    Internet connection (56 kbps or better) or LAN for multiplayer
    Hard Drive Space 1.1 GB

bu oyun için install a tıkladığımda " Please go to the Control Panel to install and configure system components" yazıyor ki bilgisayarım bu oyunu rahatça ( ram hariç 256 MB malesef ) kaldırabilecek kapasitede, nedir denetim masassında ayarlamam gereken sizce ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gurbaa -- 25 Eylül 2005, 14:05:51 >

• valla ilginç oyunu da bilmiyom eski bişey mi acaba...
    directx'in eski sürümünü falan mı istiyo acaba çalışmak için..bende pek oyun konusunda bilgili değilim valla kimsede bişey yazmamış oyun bölümüne yaz istersen belki ordan bi yardım çıkar..
  • teşekkür ederim
  • yardımcı olamadık ama rica ederim....
  • iyide orda sistem yetersiz dememiş ki.Kontrol paneline gidip sistem ayarlarını yükle ve ayarla diyor.Yani birkaç ayardan sonra yükleyecektir.Oyunun cd sinde böyle ayar yeri varmı diye bir bak bence.Bazı oyunlarda oluyor
  • malesef oyun cd si yok, bin şeklinde indirdim dosyayı virtual cd ile açıyorum, hangi ayarları yapacağımı bir bilebilsem...
  • olayı daha açık anlatsan..adı ne oyunun?"Please go to the Control Panel to install and configure system components" dedikten sonra direk masaüstüne mi atıyor?bide en son vga driver ve directx kurulu olsun sistemde...
  • quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

valla ilginç oyunu da bilmiyom eski bişey mi acaba...

Dostum bendeki bütün oyunlar eski neredeyse ve xp bunları açmıor (earth2140,simcity3000vs.) Bu oyunları açmak için ne yapmam gerektiğini bilio musun acaba?
  • quote:

Orjinalden alıntı: Shady RIDDLE

quote:

Orjinalden alıntı: cscageonly

valla ilginç oyunu da bilmiyom eski bişey mi acaba...

Dostum bendeki bütün oyunlar eski neredeyse ve xp bunları açmıor (earth2140,simcity3000vs.) Bu oyunları açmak için ne yapmam gerektiğini bilio musun acaba?

sanırım bu directx 8 kurmaktan geçiyor başka bir uyumsuzluk olamaz gibime geliyo...tabi önce directx 9 kurulu ise bunu kaldırmak lazım nasıl yapıldığını bir arama ile bulabilrsin..
  • Bazi oyunlarda driver sorunu bu hataya sebebdir. Ekran kartinin Driverini güncelle birde öyle dene istersen.
  • Oyunun kurulu olduğu dizine git ve (''configuration ......... '' noktalı yarler oyun ismi) oyun ayarları exe sini çalıştır.Deyişik isimlerde olabilir sen araştır.Bazen eski oyunlar açmadan önce sisteme göre elle ayar ister.ayarları yap ve oyunun exe sini tıkla açılacaktır.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.