Şimdi Ara

Sistem Yükseltme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
567
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Bundan 3 yıl önce sizin tavsiyelerinizle yine bu aylarda bilgisayar toplamıştım. Ancak artık hdd'nin eski bilgisayardan almamdan kaynaklı ve zamanın getirdiği yıpratmayla bilgisayar eskisi gibi performans vermiyor. Bilgisayarın bazı parçalarını yenilemek istiyorum. Benim aklımda olan en başta hdd değişimi yapmak. Onun yanı sıra anakartı ve işlemciyi değiştirmek. Bütçe kalırsa ilk başta 8 gb ram desteği ve yanı sıra fantazi olsun diye sıvı soğutma vs almak düşüncem. Tabi bunları düşünürken ekstra alacağım parçaların kasaya ve güç kaynağına uygun olmasına dikkat edelim çok fazla para harcamak istemiyorum açıkçası yeni nişanlandım önümde düğün var Bana yardımcı olmak için düşüncelerinizi ve değiştirmem gereken parçaları yenisiyle birlikte yazmanızdır. Yardımlarınız için teşekkür ederim.

Ekran: ViewSonic VX2457-MHD 24" 1ms 1080p FreeSync HDMI, DisplayPort Gaming Monitör
    Ekran Kartı: Sapphire RX 480 Nitro+ 11260-01-20G 8 GB Ekran Kartı
    İşlemci: Intel Skylake Core i5 6500 3.2GHz 6Mb Cache LGA1151 İşlemci
    Ram: Kingston DDR4 8GB Hyperx FURY Black 2133MHz Bellek Modül
    Anakart: MSI H110 DDR4 H110M PRO-VD O/B Vga GLan DVI 4x Sata3 16X
    Kasa: Corsair Carbide 100R CC-9011075-WW Mid Tower Kasa
    SSD: Kingston SSDNow V300 120GB SV300S37A/120G
    Güç kaynağı: Corsair VS Serisi VS650 CP
    HDD: 1 TB 5400 RPM ( Çok eski bir hdd marka hatırlamıyorum. )

• değiştirilmesi gereken bir parça yok
    SSD kapasitesi düşük olduğu ve dolu için yavaşlama olabilir
    5400 rpm ama HDD değiştirmenin performansa katkısı olmaz sistem zaten SSD de kurulu
  • Ama şuan da oyun oynarken ekran kararıyor ve arkadan sesler gelmeye devam ediyor. çözüm için bir çok yol denedim ama olmadı. Detaylı olarak :https://forum.donanimhaber.com/ekran-sorunu-hk--134795665#134795665 bu konuda anlattım bir bakabilir misiniz?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.