Arkadaşlar kullanmış olduğum pc'yi iyileştirme çabasına girdim. Bu kapsamda aşağıdaki sorulara cevap alabilirsem memnun olurum.
Öncelikle hali hazırdaki sistemin özelliklerini söyleyeyim.
Anakart: Gigabyte 8I945GMF İşlemci: Pentium D 2,80 Ghz Ekran Kartı: SapphireRAdeon HD 3650 Ram: 1 Gb 667 Mhz DDR II
Şimdik bu pc'ye öncelikle Ram yükseltmesi ile başlamak istiyorum. Toplamda 4 slotum var. Bunları 1'lik ramlar ile 4Gb mi yapayım yoksa 2 tane 2'lik ram mi takayım?
Onun harici sizin tavsiyeleriniz nelerdir?
1gb daha al yeter fazla da hiçbir şey alma o sistem için
quote:
Orijinalden alıntı: Mystik
1gb daha al yeter fazla da hiçbir şey alma o sistem için
toplamda 2 gb mi olsun 4 gb mi olsun hocam; Ram'in yüksel olması diğer eksik noktaları tamamlamakta yeterli olur mu?
o sisteme 2gb bellek fazlasıyla yeterli başka upgradeye de gerek yok
quote:
Orijinalden alıntı: Mystik
o sisteme 2gb bellek fazlasıyla yeterli başka upgradeye de gerek yok
Eyvallah hocam. Teşekkürler.
Anakart biraz daha iyi olsaydı birkaç şey söylenebilirdi fakat o anakarta ve elindeki diğer parçalara bakarsak diğer arkadaşın da dediği gibi ram ilavesi dışında bir şey yapmak pek mantıklı değil.
quote:
Orijinalden alıntı: Slothere
Anakart biraz daha iyi olsaydı birkaç şey söylenebilirdi fakat o anakarta ve elindeki diğer parçalara bakarsak diğer arkadaşın da dediği gibi ram ilavesi dışında bir şey yapmak pek mantıklı değil.
7 yıl önce topladığım pc mi biraz güncelleyeyim dedim ama zor görünüyor ; anlaşılan yeni bir pc toplamak sil baştan
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme