Şimdi Ara

sistem yükseltme tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
389
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar sürekli olarak donanım piyasasını takip etmiyorum sadece bişeyler alacağım zaman siz tecrübeli arkadaşlardan tavsiye istiyorum. 2010 martta topladığım sistem artık biraz ağır kalmaya başladı. farcry 3 gibi bir oyunda sorun yaşamadan ve bir çok multimedya ve utililty yazılımlarını sorunsuz kullanabilmek için şu sistemi nasıl güçlendirebilirim?
    gigabyte x58A anakart
    his ati hd5850 1gb 256bit ekran kartı
    6gb ram
    intel i7 930 2.8Ghz

bu anakartla sadece ekran kartı ram değişikliği olur mu? yoksa en başta onu mu değiştirmek lazım?
    yardımlarınız için çok teşekkür ederim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ode1299 -- 13 Aralık 2012; 9:38:15 >

• e. kartı güncellemesi yapman yeterli olur..
  • Hocam bütçenizi belirtirseniz daha iyi yardımcı olabiliriz. Ekran kartı olarak Sapphire 7850 2 gb oc veya 7870 2 gb oc modelini alabilirsiniz.
  • 660 Ti, HD 7870, HD 7950

en az bu ekran kartlarından birini almalısın ki 5850 yi yükseltmeyi değsin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Münebbih -- 13 Aralık 2012; 10:19:01 >
  • Bütçe belirtmemişsiniz ama arkadaşlara katılıyorum en az 7850 2GB alınması gerekir.
    Sistemdeki parçalar hala oldukça güncel.
  • teşekkür ederim, bütçe olarak 1000TL civarı diyebiliriz, ben de ekran kartımla hemen hemen hiç bir oyunda sorun yaşamadım, çoğu oyunu ve 3d yazılımı ultra veya very high seçenekleriyle açabiliyorum ama şu pek anlamadığım hdoao post processing post fx ambient fx vs. özellikleri açınca kasma olabiliyor. ram sıkıntısı var gibi geldi son zamanlarda
  • değerli forum üyeleri ekran kartı tavsiyeleriniz için tekrar teşekkür ederim.
    bir de yeni hdd almayı düşünüyorum.
    windows derecelendirmesinde tüm donanım 7.5 ile 7.9 arasında ancak hdd 5.9
    yavaşlığından şikayet edebiliyorum zaten bu performansı aşağı düşürmemek için hangi 1TB veya 2TB hdd önerirsiniz. RAID konusunu hiç bilmiyorum mazur görün
    şu anki hdd
    WDC WD1001FALS-00E3A0 1 TB 7200RPM 32MB SATA2 PC CAVIAR BLACK
  • SEAGATE 3.5" 2TB BARRACUDA SATA 3.0 64MB CACHE 7200RPM HARDDISK

199 TL vatan
  • teşekkür ederim
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.